Candva ne plimbam pe Planeta si ne bucuram de ce intalneam. Apoi a aparut simtul proprietatii. Granite, garduri, zone, au divizat si impartit nu numai Planeta, dar si pe noi intre noi, precum si pe noi in interiorul nostru. Geografia politica se schimba, iar locuitorii aceleiasi Planete se dezbina si se razboiesc pentru cate o palma de pamant, sau pentru a-si afirma superioritatea, netinand cont ca daca s-ar fi nascut cu cativa metri mai la stanga, sau mai la dreapta, ar fi fost declarati ca apartinand unei alte natii.

Incet, incet, dezbinarea si-a pus gheara asupra mintilor inrobite si dusmania a fost ridicata in rang de razboaie nesfarsite, iar ura intre triburi diferite a fost numita patriotism. Ne-am legat de cate un loc si am ramas intepeniti in radacini adanci. Omule, nu esti un arbore!

Mama Natura este la fel de frumoasa oriunde mergi si, oriunde te-ai duce, gasesti aceiasi oameni, cu aceleasi griji, cu aceleasi probleme, boli sau suferinte, indiferent de culoarea pielii sau a diferitelor forme de trai. Natura umana s-a adaptat la locul in care s-a stabilit.

Oriunde pe Planeta asta, anatomia fizica si energetica este la fel. Extensia intrupata din Suflet, se leaga la Monada Spiritului si ĺa Prezenta Eu Sunt, apoi prin infinite combinatii ale Geometriei Sacre, se duce catre Dumnezeu. 12 extensii de Suflet impart acelasi Suflet ce are inca 12 frati. Oare cati din copii Sufletului meu sunt intrupati acum si aici? Si oare prin ce zona a Pamantului or fi?

De multe ori te simti atras de anumite zone de pe Planeta si prinzi drag de cate un loc. Cand simtirea la conexiunea energetica intrece ratiunea, fii sigur ca pe acolo ai mai trait candva. In alta viata, in alta existenta, cu alte experiente. Amintirea energetica rezoneaza la ceea ce tu nu-ti amintesti inca. Trezeste-te! Simte!

Nimeni nu spune sa nu tii la comunitatea in care ai ales sa te intrupezi in aceasta viata, dar asta nu inseamna sa te razboiesti cu celelalte comunitati, doar pentru ca programarile sociale te tin prizonier. Priveste jocul dezbinarii si iesi din dualismul lui Ego. Toti oamenii sunt aici pentru a invata. Nu ma intereseaza nici ce grai ai si nici ce aspect exterior, caci vad Lumina din tine si cred ca daca tu nu o vezi inca, este doar o programare a Sinelui Inferior, pe care cand va fi momentul tau, il vei supune.

Imparatia lui Dumnezeu este una singura si tine doar de tine sa vrei sa o patrunzi.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire