Implanturile sunt multe si nu intotdeauna usor de dizolvat, pentru ca vin din suprapuneri succesive de acorduri date de-a lungul intregii existente a extensiei de suflet, ce aparent, s-a gasit in situatii ce pareau fara iesire.

Astralul inferior este o zona care abunda in tot soiul de entitati ce inca nu si-au gasit calea inapoi spre Lumina si au ramas captive pe terenul de actiune al unor alte entitati ce se hranesc cu energie de vibratie joasa, drept pentru care experimenteaza asupra corpurilor energetice ale celor ce se identifica prea mult cu planul fizic, tot felul de “dispozitive”, ce intretin si cresc frica. Este un joc al puterii ce se bazeaza pe lipsa de informatie, manipulare, agresivitate, iluzie, inselatorie, siretenie, care nu numai ca nu se da inapoi de la absolut orice uneltire ce le aduce castigul, dar este nemilos, crancen, barbar si violent. Este imperiul fricii din care trebuie sa iesi, prin preluarea puterii personale. Nu te-ai saturat de sclavie?


Implanturile nu se pot elimina dintr-o data pentru ca nu apar toate dintr-o data, dar le descoperi treptat, pe masura ce cureti straturi intregi de acorduri pe care toti le-am dat in decursul existentei. O forma rapida de eliminare este constientizarea lor. Dar asta apare odata cu nivelul de ridicare al intelegerii, sau altfel spus de deschidere a constintei.
Eliminarea unui implant inseamna si constientizarea acordului dat la instalarea lui, acord ce poate a fost obtinut prin pacaleala si prin manipulare, pentru ca toate pleaca din frica, iar frica este alimentata de necunoastere. Invata sa spui nu cu hotarare!


Exista nenumarate forme de a arde si a retrage acordurile, prin tehnici, vizualizari, prin afirmatii, sau rugaciuni de dezlegare, dar ele functioneaza mai eficient cand crezi in Dumnezeu, invoci Lumina si Energia Hristica si chemi intreaga forta Divina in ajutor. Fii constient ca oricand poti sa fii reimplantat, caci orice gand care aluneca spre Ego, duce la pierderea puterii. Dar, de ce sa-ti faci griji cand poti sa te rogi (Edgar Cayce)? Dumnezeu te vrea puternic!


De fapt omule, invata sa fii vigilent, nu-ti mai da aprobarea atat de usor, fa-ti protectia, fa-ti impamantarea, stai conectat la sursa Sufletului tau si cere ghidajul in tot ceea ce faci. Renunta la frica. Renunta la orice nu-iti este folositor. Renunta la ganduri razbunatoare, razboinice, sau violente. Vino in Lumina Divina. Dumnezeu in trei, in unul, in toti.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire