Este o perioada cu profunde modificari energetice, dificila chiar si pentru cei ce lucreaza (generic) in spiritualitate. Toate tiparele vechi de conectare si-au schimbat structura, accentul fiind pus mai mult pe schimbarea personala.

Provocarea vine prin testarea adevaratei credinte, prin gratia renuntarii, prin puterea curatarii, prin provocarea de a te intoarce catre tine si a-ti rezolva problemele, indiferent de cat de maestru, sau initiat crezi ca esti. Blocajele karmice ies la purificare. Ti se cere sa-ti reconsideri intregul sistem de valori.

La nivel general, Planetar, indiferent de genul pe care il ai, se impune reechilibrarea Divinului Feminin. Regaseste-te omule si reintregeste creatia! Orice problema, orice acuza, orice gand negativ, orice ai manifestat vreodata, in toate timpurile si spatiile, ca asuprire asupra femininului, sub orice forma , a creat eoni de incurcaturi energetice, atat in trup, cat si in spirit. Toate aceste conexiuni complet gresite, provenite din Imparatia lui Ego si perpetuate din generatie in generatie prin programari succesive, au creat haosul, nu numai pe Planeta, dar si in intregul sistem fizico-energetic uman. Trezeste-te omule si intelege ca e timpul sa nu mai crezi ca femeile si barbatii sunt 2 specii diferite, ce provin de pe planete diferite! Razboiul sexelor trebuie oprit, caci doar asa vei putea sa te readuci pe tine in echilibrul de care ai atata nevoie! Feminin si Masculin in canalele lor, perfect balansate si echilibrate. Doua canale echilibrate il formeaza pe-al treilea intreg, deplin, absolut.

Divinul Feminin trebuie eliberat, iar in Pistis Sophia este descrisa lupta pe care fiecare dintre noi o duce, sau ar fi bine sa o faca, intru scoaterea Sophiei de sub asuprirea puterii intunecate cu chip de leu. Iisus iti descrie calea. Tu urmeaz-o! Nu o poate face el pentru tine, daca tu nu devii constient de modul in care ti-ai pierdut Lumina, te-ai lasat amagit de iluzii si te-ai afundat in temnite intunecate. Cere ajutorul prin Canalul Hristic! Repet, este valabil pentru fiecare om intrupat pe Planeta.

Sophia nu are legatura doar cu intruparea in corp de femeie, ci cu propria jumatate energetica a fiecaruia. Aceasta vinovatie a Evei a fost un mod de abordare ce a convenit unora pentru a capata putere asupra altora. Sau poate ca atat au putut sa inteleaga. Asa ca aduna-ti puterea si striga dupa ajutor, in deplinatatea constienta a tot ceea ce ai gandit, simtit, sau facut. Ridica-te si ramai neclintit in Iubirea Hristica, manifesta-ti Intelepciunea cu maturitatea pe care Sufletul tau de fapt o are. Cand vei reusi, iti vei recapata Lumina Divina si vei straluci in Imparatia lui Dumnezeu.

In noua Era, acesta este inceputul purificarii spirituale a unui salt in constinta. Simte, constientizeaza, iarta si accepta calea ce ti se deschide prin Iubire, spre alte dimensiuni. Reimpaca-te cu tine si traieste fiecare moment in recunostinta catre intregul Univers Divin al lui Dumnezeu care a facut posibil ca aceastea sa se intample acum!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire