Omul e o specie distructiva, ce nu a parasit niciodata jungla. A adus-o la oras si in lipsa educatiei corespunzatoare a creat haos. Simtul distrugerii a devenit virulent, iar lipsa constintei decuplata de Dumnezeu a dus la nepasare.

Dumnezeu a spus stapaneste, dar nu distruge. Foloseste, dar nu abuza. Ia, dar pune ceva in loc. Multumeste pentru ce primesti si nu raspunde cu rau la bine.

Se foloseste des expresia “natura umana” si multi se ascund in spatele unor astfel de concepte. Care ti-e natura omule, daca-l dai pe Ego la o parte? Devino una cu Natura!

Invata sa respiri, sa asculti, sa gusti, sa privesti cu sufletul, sa atingi cu iubire. Inainte de orice, gandeste si analizeaza-ti simtirile. Incearca sa ti le intelegi. Gaseste-le originea si vezi unde au prins radacini. Analizeaza-te! Autoeduca-te! Instinctele animalice, supune-le! Alege ce e bun din ele si folosestele corespunzator, in Intelepciune, in Divinitate, in Dumnezeu.

Apara-te daca e nevoie, dar nu ataca. Nu ridica piatra, caci piatra aia iti va deveni mormant!

Adu-l pe Dumnezeu in primul tau centru si iti vei supune instinctele. Daca chiar vrei razboi, poarta-l cu tine, cu tot ce nu-ti serveste din tine, cu tot ce reprezinta Ego.

Priveste in jur si observa instinctele animalice ce se manifesta in oameni. Apoi fa un mic exercitiu de imaginatie si poate vei deslusi gena manifestarii din planul fizic. Si opreste-te omule din a face comparatii verbale intre regnul animal si cel uman. Prin afirmatii se intaresc credintele. Ai grija ce vorbesti! Ce vorbesti vine din ce crezi, iar afirmatia este sigiliul ce se pune pe credinta.

Suntem intr-un moment al evolutiei in care constinta se deschide cu usurinta. Sunt vremuri frumoase, magice, ce permit intelegerea mult mai rapid si dau posibilitatea de a face alegeri repede. Bazic, ai de ales intre Dumnezeu si Ego. Ego reprezinta intreaga natura umana incriptata in sistemele mentale si isi are originea in instinctele deviate si folosite anapoda. Alege omule! Invata sa te stapanesti! Este momentul.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire