Ne-am ales sa fim aici intr-o perioada grea din multe puncte de vedere. Sunt transformari majore cu implicatii in intregul Univers. Totul se rastoarna, totul se transforma. Nimeni nu se poate feri, nimeni nu este scutit. Planeta insasi se schimba, iar noi, ca fructe ale ei, suntem implicati in aceasta transformare, chiar daca unora le place sa creada ca nu sunt atinsi.

In spiritualitate sunt multe cai, si asta este bine, caci ofera fiecaruia posibilitatea de a-si gasi propriul mod de a lucra cu el insusi. Totusi, ceea ce nu multi inteleg, este ca daca inveti ceva, trebuie sa aplici asupra ta in primul rand si mai putin asupra celorlalti. Intotdeauna va exista riscul de a te erija in profesor pentru ceilalti, caci este mult mai usor sa vezi paiul din ochiul celuilalt. Asta se numeste superficialitate. Aveti grija inainte de a vorbi si luati aminte la ce e in voi! Cata vreme tu nu esti iluminat, nu vei putea sa il ajuti pe celalalt.

Revenind la aceasta perioada pe care o traversam, sunt cateva aspecte de care ar fi bine sa fim constienti. Cand totul in jurul tau nu se mai potriveste tiparului in care te-ai obisnuit sa stai, primul instinct este acela al agresivitatii. Constientizeaza-l si lucreaza cu el. Pastreaza ce consideri ca e bun si ce nu-ti serveste transmuta. Invata sa te ridici deasupra situatiilor si sa le privesti fara sa te implici. Cand incepi sa vezi multitudinea de posibilitati pe care le ai, poti alege una din ele. Asa transformi karma in darma. Asa te eliberezi din matrix.

Violenta si agresivitatea vin din evenimente uitate de istorie, dar omule, ai posibilitatea acum, mult mai usor ca in alte timpuri, sa vrei sa te intelegi si sa alegi sa te ridici peste conditionarile sociale. Asta nu inseamna sa te supui orbeste unor reguli ce vor sa te tina inrobit. Dar inseamna sa actionezi inteligent, fara a mai raspunde cu aceeasi moneda, in deplinatatea puterii asumate. Puterea vine prin cunoastere! Cunoaste-te pe tine insuti.

Este o mare provocare la nivel de fiinta. Orice incercare de evadare in exterior este inutila. Calea eliberarii este inspre interior. Din interior devii puternic. Si Dumnezeu te vrea puternic! Poate despre asta este toata aceasta perioada nebuna pe care o traim. Poate ca este sansa pe care ti-o ofera intregul Univers al lui Dumnezeu, de a te elibera prin propriile forte. Poate ca totul este doar un test in care esti observat daca chiar esti ceea ce crezi tu ca esti. Si poate ca ti se ofera sansa de a -ti demonstra tie in primul rand, ca iti respecti principiile, afirmatiile sau juramintele pe care le-ai facut atunci cand ai ales Calea lui Dumnezeu.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire