Din momentul nasterii, tot ceea ce te inconjoara te invata in reguli stricte si precise, tot ceea ce nu se poate, astfel ca pe la 7 ani, cand creierul incepe sa paraseasca starea theta, esti deja bine programat in toate limitarile impuse de societate. Stii ce nu e voie, ce e interzis, ce nu e frumos, ce nu e bine, intr-un cuvant il integrezi pe nu in intregul sistem al fiintei tale.

Dupa 7 ani, programarea continua prin fixarea si extinderea la toate nivelele a regulilor lui nu. Acesta este procesul prin care imaginatia si creativitatea sunt daca nu distruse complet, ciuntite si deformate. Creierul invata tiparele neuronale ale limitarilor si nici nu se mai oboseste sa se gandeasca la alte variante, oportunitati, posibilitati.

In al treilea ciclu al lui 7, in mod natural apare revolta impotriva a tot ceea ce esti obligat sa faci, desi tu simti in interiorul tau ca nu este bine pentru tine. Conflictele interne si externe duc la suferinte grave, la rani supurande, ce raman precum vulcanii activi in interiorul sistemului tau. Dorinta de a nu te conforma unor tipare ce nu ti se potrivesc, de cele mai multe ori este inabusita dur si uneori, ramane ca o amintire a ceea ce ar fi putut sa fie. Cand limitarea in tiparele neuronale devine automatism, societatea te va considera un membru pregatit pentru viata. Dar care viata? Nimeni nu stie…

In civilizatia actuala insa, exista in mare, 2 orientari. Sunt cei ce nu accepta ca regulile sa se schimbe si vor sa pastreze sistemul uniform al tiparului programat si usor de manipulat, si cei care lupta pentru libertatea gandirii si a superputerii creierului reactivat in alte tipuri de conexiuni neuronale, ce iti confera puterea de a fi liber, fericit, voios si bucuros in a trai fiecare clipa a existentei in conexiune cu tine insuti, cu Sinele Inalt, cu prezenta Eu Sunt si cu intregul Univers de Lumina si Iubire Divin.

Frumusetea modului de alcatuire intern, este ca oricand poti schimba ceea simti ca nu functioneaza in tine. Neuroplasticitatea iti garanteaza schimbarea intregii harti a sistemului de gandire, mai repede sau mai incet, functie de cat esti dispus sa vrei sa intelegi, sa renunti, sa accepti alte abordari, sa te deschizi la orice posibilitati, sa capeti incredere in tine si sa pasesti cu mult curaj in afara lui nu se poate. Totul este posibil, toata lumea poate, orice ideal poate fi atins si nimic nu ramane ascuns cand vrei sa incepi sa intelegi. Nici o cale nu este gresita cand inveti Legile Universului si setezi in existenta zilnica cel mai mare Principiu -SA NU FACI RAU!

Imaginatia pierduta in copilarie este doar ascunsa sub valurile unui Ego caruia i-ai dat puterea sa iti conduca viata prin programari si limitari! Trezeste-te si fii frumos, asa cum ai fost creeat sa fii, in Chipul, Lumina si Iubitea lui Dumnezeu. Ia-ti puterea inapoi si actioneaza prin visare. Fii viu, efervescent, creativ si razi din tot sufletul tau privind la modul cum ai fost dresat sa te limitezi.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire