Nu mai fii rau. Nu mai gandi rau. Nu mai face rau. Nu mai vorbi rau. Orice rautate, cat de mica, se va intoarce spre tine. Alege acum sa fii bun. Alege din spatiul inimii si intreaga viata ti se va schimba.

Gandul este Cuvantul nematerializat in planul fizic. Ai grija ce gandesti. Ai grija ce vorbesti. E usor sa faci rau. Este un soi de a doua natura pentru unii oameni. Gandesc ca au dreptate, apoi cuvanta si arunca cuvinte fara stavila. Incearca cu toate fortele sa impuna adevarul lor, gandind ca doar ce stiu ei e bine. Nici nu au timp sa constientizeze ce gandesc, iar suvoiul cuvintelor pleaca. Ai observat ca nimeni nu te asculta pana la capat? Incepi sa spui ceva, apoi dupa cateva cuvinte celalalt te intrerupe si deviaza discutia catre o alta zona, a propriilor experiente. Si oamenii numesc asta dialog. Dar nu este decat galagia mintii incurcata de Ego ce refuza comunicarea. Adevarul tau mai important decat orice. Si pentru aceste convingeri ale programarilor subconstiente, in care crezi mai mult decat in Dumnezeu, faci rau atat tie, cat si celor din jur. Incearca sa te pui in locul celuilalt, sa-i intelegi intreaga viata, sa-i intelegi modul de gandire si asta fara sa te consideri tu mai bun, caci nimeni nu te-a insarcinat ca judecator suprem al tuturor semenilor tai! Invata sa accepti. Invata sa fii tolerant.

A asculta ce spune un om, cu rabdarea educata in spiritul compasiunii, te va ajuta pe tine in a intelege cum sa il ajuti pe el. Dar daca el vorbeste si tu stii deja ce sa raspunzi inainte de a auzi finalul frazei, pentru ca de fapt nu asculti, este haos. Si cum e in interior, asa si in exterior. Agitatia si nervozitatea interioare, mai ales in aceste vremuri tumultoase, invata sa le stapanesti. Intr-o lume aflata in degringolada, ar fi bine sa iti recapeti puterea irosita in credinte aparente si cu forta pe care o ai, omule, invata sa fii bland, ferm, treaz, atent si de ajutor tuturor celor ce au nevoie. Ordinea si disciplina interioare, te vor face puternic, iar puternic inseamna liber.

Aproape ca nu mai conteaza de cine, cum si de ce ai fost creeat. Este mult mai important ce anume din ce este latent in interiorul tau, poti trezi si folosi. Si ar fi bine sa-l alegi pe Dumnezeu si nu pe Ego. Imparatia Divina este deschisa acum mai mult ca niciodata in ultima perioada. Alege cu Intelepciunea lui Dumnezeu. Si alege sa nu faci rau.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire