Fericirea este fericire, punct! Ori este, ori nu este. Adica, omule esti fericit, sau nu?

Jumatatile de masura si conditionarile sunt doar manifestari ale dualitatii. Nu poti fii fericit pentru ceva si nefericit pentru altceva. Asta este o interpretare a lui Ego. Tot ceea ce nu te lasa sa te bucuri pe deplin, intotdeauna va fi ca o frana in calea fericirii.

Fericirea nu poate fi crescuta, sau scazuta, tot asa cum nu poti fi fericit acum, dar mai tarziu nu. Asa numitele momente de fericire sunt doar amagiri ale profundelor dezamagiri, care ascunse sub aparenta lui “bine” mocnesc in cenusa comparatiilor si competitiilor.

Fericirea nu se poate cumpara, nu se poate da si nu se poate inchide sau deschide. Poate insa fi molipsitoare atunci cand o emani prin aura. Daca o soptesti la ureche, sau daca o impartasesti, nu-ti va aduce nimic din ceea ce crezi tu, ba s-ar putea sa iti atraga ceva energii nefolositoare in jur. Nu confunda fericirea cu momentele de euforie!

Fii fericit pentru ca poti si ramai fericit indiferent de ce se intampla. Intelege ca fericirea este starea ta naturala ce a strabatut prin ceata matrixului 3D. Supararea ai fost indoctrinat sa o pastrezi. Soarele straluceste la fel, chiar daca sunt nori, chiar daca e noapte, chiar daca nu-l vezi. Nu altcineva te poate face fericit, cum nimenì nu te poate face nefericit. Este doar propriul tau sistem de raportare. Daca inca nu ai inteles, planul fizic este doar ogorul recoltei intru ascensionare!

O durere ascunsa in suflet inseamna o neintelegere a Legilor. Invoca-l pe Hermes si cere-i sa-ti explice. Dar deschide-te pentru intelegere si nu fii superficial. Cauta sa intelegi mai mult, mai profund. Si aplica ceea ce ai inteles. Cand vei gasi fericirea de a fi, aura ta se va schimba. Ai de ales in fiecare secunda. Iar daca alegi nefericirea, fa-ti un serviciu si nu te mai plange. Macar asa ii poti ajuta pe cei din jurul tau. Lasa capra vecinului sa traiasca! Capra cu siguranta este fericita.

Alege sa fii fericit. Alege sa nu mai cari ganduri care nici macar nu sunt ale tale. Respira si traieste fiecare moment in parte. Acesta este momentul pentru marea eliberare. Vino in Lumina, pentru a creea canal Iubirii!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pèntru tine cu infinita Iubire