Omule, trezeste-te! Ai in tine tot ceea ce iti trebuie! Ai Divinul in tine si tu ratacesti in negura coliviei pe care ai ajuns sa o consideri viata!

Esti puternic, dar te lasi manipulat de frica generatoare de Ego. Regaseste-te si aduna-ti puterea. Fii puternic si intreaga Imparatie Divina se va deschide in bunatate pentru tine.

Cand te deschizi catre Iubire, judecata dispare. Victima sau vinovat devin concepte perimate. In Iubirea Divina intelegi mersul Universului, il intelegi pe Hristos. Iubirea este esenta vietii, a creatiei si a puterii interioare, adica a Luminii ce coboara cand te deschizi catre ea. Devino una cu Lumina si tot ceea ce nu e bun pentru tine dispare. Fii Iubire. Fii Lumina.

Suntem inconjurati de energii, de toate felurile, de toate formele. Tu decizi ce fel de energii vrei in jurul tau. Cum e inauntru, asa si in afara. Gandurile tale plutesc pe energiile aerului si se raspandesc in tot Universul. Invata sa gandesti, iar bezna mintii se risipeste. Retrage-ti acordurile, schimba-ti convingerile si credintele, devino liber. Cand mintea ta nu va mai fi stapanita de energia fricii, vei fi liber. Iar cand esti liber, nu mai poti fi nici pacalit, nici manipulat. Pentru ca ochiul tau devine curat si priveste frumos. Ghidat din interior, lumineaza in exterior!

Invoca si lucreaza cu Divinitatea. Fa-ti prieteni in Imparatia lui Dumnezeu. Ei asteapta chemarea ta sincera din spatiul camarutei tale interioare. Si daca ai prieteni Divini, atunci asa vei deveni si tu. Devino una cu Divinitatea si ajuta-i pe ceilalti oameni sa renunte la Ego. Alege constient! Ajuta!

Renunta la mastile impuse de Ego. N-ai obosit sa te tot ascunzi? N-ai obosit sa astepti sa fii salvat? N-ai obosit sa crezi orbeste in tot soiul de informatii trucate intru tinerea ta sub control? N-ai obosit sa ti se spuna ce si cum sa gandesti? N-ai obosit sa te ascunzi in colivie? Trezeste-te! Alege!

Nimeni nu vine sa te salveze calare pe un nor alb. Si daca ar veni, oricum n-ai sti ce sa faci! Salvarea e doar in tine. In modul propriu de a folosi Alchimia Divina. Transforma totul in ceva bun si opreste-te din a crea negativ. Nu ingrosa randurile celor care cred in drepturile 3D, ce dispar in fiecare zi. Pe masura ce tu te trezesti, matricea intunecata slabeste din lipsa de hrana. Lumina si Iubirea aduse pe aripile Sfantului Duh sunt benefice doar pentru cei care au semintele in ADN. Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Tu ce vrei?

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire