Tata iarta-i, ca nu stiu ce fac! De cate ori? De 7 ori 70 sa-i iert? Adica sa cer iertarea pentru intreaga lui familie, din toate spatiile, timpurile si dimensiunile? Asta e simplu. Dar oare asa se rezolva ceva? Si daca io cer iertarea pentru ei, lumea se curata de demoni, naparci, tradatori si lasi?

In planul fizic oamenii sunt rai pentru ca sunt complet needucati, iar in bezna mintii in care orbecaie cu ignoranta, iertarea faptelor nu prea rezolva nimic. Betia puterii hraneste orgoliile. Legile Universului sunt Justitia Divina! Dar cate mii de ani, sau poate eoni, sa mai treaca, pentru ca fiecare Suflet in parte sa intre in contact macar cu o extensie si sa inceapa omul sa se trezeasca catre adevata viata? Si pana atunci?

Fiecare actiune, ca e gand, cuvant, sau fapta, creeaza Karma. Cand nu stii, nu e o scuza pentru Lege. Legea se va aplica implacabil, insa fara constanta timpului uman. Dar daca cand nu stii mai exista prezumtia de nevinovatie, cand stii si faci rau cu buna stiinta, pentru ca nu iti pasa, sau pentru ca te lasi condus de alte forte intunecate, focul iadului pare a fi o pedeapsa prea usoara. Si chiar si asa, ce s-ar rezolva? Ce mai conteaza ce se intampla dupa, daca in timpul vietii constiinta nu se trezeste si nu incepe sa faca alegeri voulntare? Cu ce ma ajuta gandul ca un Suflet va pierii? Asta este tot o informatie de tip egoitic menita sa manipuleze, iar energiile tot incurcate raman, aici, pe Pamant!

Exista o sincronicitate a Universului si stim cu totii ca nimic nu este intamplator. Cum insa timpul Universului nu coincide cu timpul uman, cate capete vor mai fi taiate, cate maini crucificate si cate Suflete lapidate, pana cand Justitia Divina sa ajunga sa se manifeste? Daca io, om incarnat, nu iau masuri pentru a indrepta ceva, 2000 de ani au trecut degeaba. Nimic nu s-a schimbat. Pentru ca in frica ai fost invatat sa traiesti si atunci, si acum. Chiar iti place sclavia? Trezeste-te omule si iesi din frica! Intreaga Forta Divina de Lumina si Iubire asteapta sa te manifesti intru actiune. Daca vrei sa te asezi cu ei la masa rotunda, ca Planeta, trebuie sa inveti sa actionezi in unitate si pentru binele intregului. Ia atitudine.

Daca vecinul tau e posedat de nesimtire, cu toata iubirea, ia masuri. Roaga-te pentru sufletul lui, dar invata-l! Educa-l! Daca fratele tau isi bate joc de tine, nu te mai lasa calcat in picioare, caci de energia suferintei tale se vor bucura tot fortele intunericului. Nu te mai lasa pacalit de concepte creeate pentru a te tine in bezna suferintelor de tot felul si nu te amagi ca daca intorci si celalalt obraz, vei mosteni Imparatia Cerurilor. Nu vei mosteni nimic, caci nu exista nimic ce sa-ti vina pe tava. Daca vrei Imparatia Cerurilor, lupta pentru ea. Lupta pentru drepturile tale! Ce rezolvi daca te duci ca mielul la taiere? Sunt nenumarate exemple in istorie foarte explicite: nimic! Pleci, si te intorci asa cum ai plecat. Si o iei de la capat, dar intre timp, forta intunecata a devenit mai groasa… Lupta cu ei! Lupta pentru drepturile tale Divine. Rescrie ADN-ul daca e nevoie. Inchide usa raului pentru totdeauna. Arata-ti fata si razi in Soare. Fii puternic si fericit!

A actiona in spiritul Legilor Divine, este conotatia Varsatorului. Aduna-ti emotiile si varsa suvoiul acolo unde vrei. NU legea Talionului, dar nici resemnarea totala. A intoarce celalalt obraz este metafora pentru oprirea Karmei, si nu pentru manifestarea in planul fizic. In planul fizic, de mult prea mult timp, demonii profita de orice prilej pentru a te inrobi din ce in ce mai tare. Nu, sa raspunzi la o palma cu un pumn, dar sa te feresti si sa-i prinzi mana ridicata spre tine, DA! Apoi ii poti spune: te iert si ma rog pentru Sufletul tau; te binecuvantez cu Iubire; mergi si nu mai pacatui! Asa sa fie scris!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire