Ochii sunt oglinda Sufletului si cum gurile sunt astupate, poti citi cu usurinta gandurile din spatele mastilor.

Inchisul gurii ar trebui sa stimuleze constiinta. Dar asta nu se intampla cand gura ti-e plina de frica indusa. Inghite-ti frica si apoi vei putea vorbi. Cuvantul e aerul, e suflul sfant al vietii, e elementul liant al comunicarii in toate directiile. Dar inaintea lui a fost gandul. Intreg Universul este mental. Cauta de te fereste tu de tot ceea ce poate creea mintea ta si foloseste Cuvantul.

Chiar crezi ca gura inchisa te salveaza? Chiar crezi ca te poate feri cineva, de aici sau din intreg Universul de Lumina si Iubire de karma ta? Sau poate crezi ca daca mormai din spatele mastii esti in siguranta… Nici o litera a Legii nu va trece fara sa se implineasca. Gand, cuvant si fapta, constiinta deschisa, toate unificate in Energia Hristica a Iubirii absolute, sunt reteta intregirii. Trezeste-te! Somnul ratiunii naste monstrii!

Totul se citeste in modul de a privi. Cand privirea nu e clara, vie si prezenta, inseamna ca nici tu nu esti. Esti plecat intr-o zona umbrita, in care daca nu esti atent, vei fi secat de intreaga ta putere. Razboiul dominatiei Sufletelor se poarta la nivelul gandurilor. Cine iti influenteaza gandurile, te controleaza. Ai grija omule ce faci cu gandurile tale. Tu dai puterea unui gand sau altul. Si uite asa ramai fara putere. Intre 2 ganduri. Si fara putere esti controlabil si usor manipulabil.

Toate cate sunt au un rost, dar insemnatatea vine cu intregul. Cand scoti dintr-un context general o anumita parte, e ca si cum ai decupa o mica bucatica dintr-un tablou si ai face recenzia unui petic. Si ce daca am fost invatati ca daca te doare spatele n-are legatura cu respiratia? Si gandeste-te doar la cuvantul respiratie cate implicatii are – de la om, la animal, la natura si la intreaga Planeta, ca sa enumar doar cateva. Si da, daca ai fi constient de propria ta respiratie, nu te-ar mai durea spatele. Dar pentru a-ti constientiza respiratia, trebuie sa fii prezent, acum si aici. Poate gandurile te impiefica?

Acum este prezentul continuu. Este perpetuum mobile al existentei atemporale. Si este ceea ce alegi tu sa fie. Daca stai conectat la el, viata se schimba, caci ce a fost devine neimportant, iar ce va fi neesential. Lasa totul sa se duca, lasa ziua de ieri istoriei, lasa minutele trecute sa se evapore in Lumina si Iubire. Gaseste bucuria unui nou inceput, cu fiecare respiratie. Doar predand Egoul, regasesti Fericirile. Si toti copii au usa deschisa catre Imparatia Cerurilor.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire