Suntem intr-un moment cu intense schimbari energetice, tot ce e vechi stagneaza, tot ce e nou se cere a fi miscat.

Este vremea actiunii si intreaga Forta Divina asteapta semnalul tau. Trezeste-te omule si treci la treaba. Oreste-te din a-ti imagina cai verzi pe pereti si vizualizeaza doar ce faci! Dar faci ceva? Sau tot stai si astepti sa-ti pice mila Domnului din cer? Te-ai invatat cersetor si nu e bine. Opreste-te din vaietat si treci in modul actiune. Nu astepta, ca nu e bine sa stai cu miloaga. E vremea actiunii!

Daca inca nu l-ai gasit pe Dumnezeu si il mai cauti cu ochii rataciti pe cer, o sa faca altii pentru tine. Si apoi tot sclav vei fi. Dumnezeu nu sta calare pe un nor in forma de cal. Dumnezeu e in tot si toate. Macar daca tot te rogi, stii cui te rogi?

Daca iti place termenul de razboinic al luminii, atunci devino unul! Uita de Ego, uita de micile tale asa zise probleme, ridica-te si umbla! Spala-ti tina de pe ochi si vezi cu cine ai de luptat. Extraterestrii Hristici si intreaga Forta Divina a lui Dumnezeu, iti asteapta decizia. Fii unul dintre ei. Invata cum. Iesi din programe si uita de frica. Gandeste-te la cum poti sa ii ajuti pe Ei si nu hrani Fortele Intunericului. Afirma ca lucrezi intru instaurarea Imparatiei Luminii si Iubirii pe aceasta Planeta, macar o data pe zi. Invita-I sa stea langa tine si sa lucreze cu tine! Fii Lumina! Fii Iubire!

Intra in contact cu Regatul lui Pan, cu Silfele, Gnomii, Elfii, Elementalii plantelor si rocilor, Salamandrele si Ondinele. Ei sunt locuitori ai acestei Planete, ca si tine. Intentia si inima deschisa catre cooperare, dau intotdeauna rezultate. Fii canal intre Cer si Pamant! O noua era s-ar putea instaura pe Planeta.

Si cand tu vrei ceva, tu om din Lumina cu Iubire, nu astepta. Fa! Nu-ti pierde sansa de a misca energiile. Nu-i lasa pe altii sa profite de frica, incertitudinea, lenea, sau lacrimile tale inutile. Frustrarile uita-le. Ce credeai ca nu poti ieri, vezi ca astazi se poate! Nu-ti mai da puterea. Esti perfect omule, cand nu-ti hranesti ego-ul. Alatura-te celor care lucreaza pentru implementarea Imparatiei lui Dumnezeu pe Pamant si gandeste-te: azi, cum pot sa ajut?

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire