Ai grija de Planeta si Planeta va avea grija de tine. Esti parte din ea si tot ceea ce i se intampla ei, traiesti si tu, fie ca esti constient, sau nu.

Ca si tine, Terra este o ingemanare atomica ce functioneaza intr-o ordine Divina. Atomii tai, sunt parte a atomilor ei. Cand ea respira, respiri si tu. Cand tu o otravesti… tu tusesti. Schema e simpla. Reintra in comuniune cu Mama Natura si vindecandu-te tu, vei vindeca Planeta.

Revino la valori simple, reale, care sa iti umple fiinta de bucurie, de cantec, de libertate si Spiritul tau va intra in comuniune cu Gaia. Corpurile tale se vor armoniza cu corpurile subtile ale Planetei . Prin prisma elementelor, la limita dintre real si fantastic, se naste magia. Magia este esenta functionarii a tot ceea ce ezista. Doar trebuie sa fii atent si sa vrei sa intelegi modul in care totul functioneaza. Dar niciodata scos din contextul unei priviri treze ce intelege si cuprinde totul ca intreg. Nu mai separati, nu mai priviti fragmentat, caci pana la urma nasturele cu sclipici se supune acelorasi Legi cuantice Divine! Afla adevarata diferenta dintre tine si nasturele cu sclipici! Si nu uita ca asa cum tu spui ca e doar un nasture, si despre tine se spune ca esti doar un individ numerotat. Orice vanator devine vanat.

Opreste-te din a fi consumator fara minte. Ceea ce consumi, in plan fizic sau subtil, devine parte din tine. Daca ai fost invatat sa fi insensibil de catre societatea, ce s-a autointitulat- de consum, cam cat la suta din tine poate sa ramana neconsumat la randul lui? Nu te amagi. Raspunsul este de la 0 in jos catre minus infinit. Atat in plan fizic, cat si in plan subtil. Tot ceea ce ai fost invatat sa crezi, este doar imaginea deformata indusa de catre minti smechere lipsite de creativitatea Divina. Totul e viu in jurul tau si doar tu poti sa te intorci la stadiul de a vrea sa reintrii in legatura cu intregul camp informational de Lumina si Iubire al Planetei. Doar tu poti sa te schimbi pe tine. De ce nu vrei? Ti-e frica?

Planeta e vie in toate aspectele ei. Face parte dintr-un sistem, care la randul lui e parte a unui alt sistem. Tot asa pe Pamant, toate sistemele se intrepatrund si lucreaza, sau conlucreaza. Impreuna. Daca tu devii parte constienta a unui sistem, automat vei incepe sa intelegi ca esti parte a tuturor sistemelor si deci a intregului. Acest lucru iti va permite sa intrii in legatura cu orice alta parte ce are aceeasi vibratie cu tine. Nu coonteaza unde esti, dar ceea ce conteaza este ca prin aceasta conexiune vibratorie, inalta, rezonand la unison, sa contribui la ridicarea Planetei. Planeta la randul ei se va curata de influentele malefice si va vindeca si alte Suflete prinse in jocurile mentalului si astralului inferioare. Asa devii puternic, liber si de ce nu, fericit. Dar tine minte ca schimbarea incepe cu tine si munca ta este doar cu tine. Cere-ti sa ajuti si vei primi la randul tau ajutor din toate planurile si toate dimensiunile. Cere-ti sa fii Lumina si Iubirea se va implementa in masa atomica a intregului Univers. Fii curajos, omule! Trezeste-te! Nu astepta! Actioneaza!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire