Daca ii spui cuiva, oricui, ca habar nu are ce e iubirea, se va simti profund lezat si se va supara pe tine.

Adevarurile dor, se spune, dar doar cele false, as spune io. Cand spun false ma refer la conditionarile lui Ego, raportate la tot ceea ce nu esti, dar cu care esti invatat sa te identifici. Atunci este normal sa doara si sa te supere orice referire la tot ceea ce ascunzi in subconstient si de care habar nu ai. Planul fizic este plin de suferintele iluzoriei realitati, conditionate de false invataturi provenite din manipularea la toate nivelurile posibile si mai putin credibile. Mintea iti poate juca feste.

Toata lumea crede ca iubeste, toata lumea crede ca sufera, sau a suferit din iubire. Si este adevarat la nivelul mistificat al cuvantului. Dar poate ar trebui sa ne dascalcim mintile si emotiile din semantica cuvantului iubire. Altfel, vorbim despre Iubirea Hristica si in minte va veni automat o imagine a unei persoane, sau a unei situatii. Nimic mai gresit.

Folosim cuvantul iubire pentru orice. Pentru persoane, pentru intamplari si mai ales pentru lucruri. Uneori chiar generalizam la”‘iubesc viata”, sau iubesc un anume gen de om, iubesc carnal, etc. Dar ce se intampla cand dispare obiectul iubirii/placerii, sau cand nu se materializeaza ceea ce vrei? Mai iubesti viata? Conditionarea, ca si competitia, duc la scoaterea fiintei din aliniament. Apoi te simti apasat, suparat, ingreunat, complet nefericit, sau oricum altfel decat cum ar trebui sa fii. Si iubirea dispare ca prin magie, iar tu incepi sa cauti vinovatii din zona confortului complet inconfortabil ce se cladeste in interior. Si cum din particular se sare la general, incepi sa urasti cu aceeasi tarie cu care ai crezut ca iubesti, fara sa intelegi vreodata ce este Iubirea, Hristos, Dumnezeu. Iubirea nu se vinde la bucata si nici nu se cumpara la kilogram. Este in jur si atunci cand te deschizi este si in tine. Cum e in afara, asa si inauntru.

De cele mai multe ori raspunzi cu “aceeasi moneda”. Te iubesc pentru ca ma iubesti, iti dau pentru ca imi dai, si asa mai departe. Raspunsul conditionat nu are legatura cu discursul Hristic. Legea a fost corectata de Iisus. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte – vine dintr-o alta era, cand energii mai putin luminoase se plimbau pe suprafata Pamantului. Atunci a fost o perioada in care toti am facut multa karma nefasta. Ioan si Iisus au deschis alte Ceruri. Acum ai posibilitatea macar de a intelege ca poti sa alegi. Daca intorci obrazul nu esti prost, esti pe calea mantuirii. Nimic nu este asa cum pare a fi si totul este pentru ca fiecare din noi sa inteleaga mai mult.

Cerurile sunt deschise. Nu mai astepta. Nu amana. Nu tergiversa. Devino una cu Iubirea, iubeste tot si toate si Usa se va deschide. Dar nu uita sa bati, caci de la sine nu vine nimic daca nu ceri!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire