Orice gandesti tu are legatura doar cu propriul tau sistem intern de perceptie si nu cu ceea ce crezi tu ca gandeste celalalt.

Gandurile sunt forme energetice, ce se invart atat in jurul nostru formand aura, cat si in campul cuantic ce ne inconjoara. Sistemul propriu de gandire se formeaza prin invatare si repetare. Din copilarie se introduc datele ce vor calibra viitorul mod de a functiona al personalitatii in formare. Dar ceea ce ar fi bine sa intelegi este ca raportarea la sistemul de gandire al altei persoane, este o practica indusa ce creeaza suferinta si automat pierderea puterii. Si pentru ca suntem parte a aceluiasi sistem invizibil ce ne conecteaza pe toti si care formeaza “inconstientul” colectiv, atasamentele de anumite feluri de a gandi sunt raspandite “cu viteza gandului”, pe intreaga Planeta si nu numai. Astfel peste tot vom gasi in mod fundamental aceleasi stereotipuri ale gandirii, ce genereaza aceleasi reactii, ce la randul lor genereaza aceleasi ganduri, si tot asa, reteaua se consolideaza si este greu de parasit.

Cei ce vad si stiu cum functioneaza procesul, pot profita cu mare usurinta de naivo-credulitatea umana. O imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte, pentru ca suntem invatati sa credem in ceea ce vedem. Dar ceea ce suntem invatati sa vedem in planul fizic, de cele mai multe ori pacaleste, caci ne raportam la o materie inerta, fixa. Ori nimic nu e fix. Totul e in miscare. Totul este compus dintr-o masa atomica vie ce se manifesta si supune unei forme gand creatoare, indiferent de cine este acel creator. Daca tu esti intepenit in credintele tale, atunci credintele tale te vor doborî. Caci fiecare pasare pe limba ei piere!

A invata sa privesti fara sa te implici, presupune vointa, perseverenta si dorinta de a te reuni cu Dumnezeu. Credulitatea in exteriorul iluzoriu este nociva. O pasare nu se gandeste daca ramura ii sustine greutatea, caci stie sa se adapteze si repozitioneze rapid, avand incredere in propriile forte. Invata de la pasari. Invata sa zbori! Nu mai face presupuneri! Nu mai crede in ceea ce auzi, sau vezi, raportandu-te la bagajul istoric ce ti-a patruns ADN-ul. Traiesti in prezent! Trezeste-te!

Oricine are voie sa isi faca propriul plan. Este treaba fiecaruia daca vrea sau nu sa faca parte din acel plan. De exemplu,daca tu vrei sa faci paine, nu ma obliga pe mine sa iti aduc faina. E planul tau si invata sa ti-l duci la indeplinire singur. Io, daca vreau, si tu ma rogi, pot sa fac parte din planul tau. Dar incercarea de a ma manipula, este amuzanta. Si daca nu-ti convine, intreaba-ti copilul interior, pe o scara de la 1 la 10, unde se afla Ego-ul tau ranit. Ceea ce crezi tu, nu are legatura cu mine, care poate am altceva de facut. Si cum e jos, asa e si sus. Ramai vigilent pentru Imparatia lui Dumnezeu!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire