Identificarea cu planul fizic a adus omenirea pe calea pierderii ratiunii, a bunului simt si a capacitatii de a discerne.

Credulitatea nu este echivalenta cu inocenta la care se referea Iisus. De altfel, ” fiti intelepti ca serpii” este unul dintre cele mai profunde indemnuri. Blandetea porumbeilor tine doar de interactiunea din planul fizic. In interior, dreseaza-ti serpii sa se ridice intelept la fluieratul tau.

Sistemul tau de gandire iti e cel mai aprig inamic. Si cum ce gandesti rasuna prin tot Universul, este simplu pentru cei ce privesc din afara cu ochi vicleni si murdari, sa isi impuna demonica dictatura. Oamenii nu ar trebui folositi.

Care ar fi cea mai socanta informatie pe care ai putea sa o afli? Intreaba-te asta, indiferent de situatie, si gandeste-te la cum ai reactiona. Repeta exercitiul de cate ori vrei, abordand cele mai fanteziste ipoteze. Cu cat o vei face mai mult, cu atata vei incepe sa iesi din energia fricii si vei invata sa raspunzi. Pamantul ti-a fost dat sa-l stapanesti, omule! Stapaneste-te intai pe tine! Caci daca tu esti stapanul tau, ar putea oare altcineva sa te mai ia in stapanire?

In loc sa te gandesti la ce spun, sau fac, cei din jurul tau, ar fi mai bine sa iti petreci timpul cunoscandu-te pe tine asa cum esti intr-adevar. In adevarul acela ocultat ce inca se tine timid la o parte din calea egoului tau. Lupta-te cu el!

E relativ incerta data aparitiei primilor umanoizi. Dar crearea acestei specii numita umana, pe Pamant, a necesitat o intreaga inginerie, ce inca nu a fost “dezvaluita” in totalitate. Se stiu parti din ea, numai ca in goana stiintei spre afirmare, se pierde intregul si se pune accentul pe separare. Biologia, fizica, chimia, matematica sau psihologia, sun parti ale intregului, nu stiinte de sine statatoare. Dar tu poti sa ajungi sa te cunosti, sa intrii in legatura cu tine, sa creezi o legatura intre toate celulele corpului fizic si mintea ta. Apoi ii poti spune smochinului sa se mute si acesta se va replanta in mare. Comuniunea omului cu natura nu este un mit. Toate fortele Planetei sunt si in tine, caci complexitatea din si in care ai fost creat, de incepi sa o descoperi si inveti sa o folosesti, te va proiecta in spatiul creatiei, cu un pas mai aproape de Imparatia lui Dumnezeu. Nu te multumi cu putin. Nu mai fii naiv.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire