Suflete, te-ai gandit vreodata cat de mult te plangi? Sau cate din cate sunt, nu-ti convin, nu-ti plac, sau te enerveaza? Dar la ce te ajuta lamentariĺe continue, te-ai gandit?

Traim intr-o lume plina de vaiete, in care durerile sunt ridicate la nivel de lauda. De la o simpla zgarietura, pana la experiente care mai de care mai dramatice, ne-am inconjurat de o matrice a durerii si avem impresia ca daca exteriorizam tot ce gandim, suntem mai vazuti, sau mai compatimiti, sau poate chiar mai iubiti. Daca tu spui ca te doare un deget (nu specificam aici care), imediat vor fi inca 10 care iti vor descrie cu multe amanunte ce degete ii dor pe ei! E un soi de concurs in impartasirea propriilor experiente. Dar intereseaza pe cineva sa te asculte, sa te inteleaga, sa-ti ofere ajutor si compasiune, fara a empatiza de fapt cu propriile experiente dintr-un trecut mai apropiat sau mai indepartat?

Cam in cate din cazurile in care vorbind cu cineva, la colt de strada, sau altfel, discutia este despre lucruri frumoase, despre Suflete, despre Dumnezeul din tine, care se intalneste cu Dumnezeul din ceilalti? Cat timp vei mai petrece in automatismele programate ale unui Ego dominant? Trezeste-te caci tot ceea ce te doare este rezultatul a ceea ce gandesti, implicat fiind intr-o vartelnita a judecatilor inutile!

Este o perioada a actiunii si enuntul devine simplu cand inveti sa iti identifici slabiciunile, si, trecand pe modul a face, te schimbi pe tine si implicit tot ceea ce te inconjoara. Prin asumarea puterii, perspectiva se schimba si a face devine echivalent cu a gandi.

Agitatia gandurilor si vaietatul nu te pun in legatura cu Sinele Inalt si implicit vei fii in contact doar cu un alt Sine, cel numit Inferior, care te va stapani si te va secatui de toate resursele, pana cand vei deveni o marioneta fara vlaga, intr-un razboi al celor care stiu si vor sa domine. Intr-o lume nebuna, nebuna, devino tu una cu Tatal Legilor si aminteste-ti ca dorinta ta e Lege in intregul Univers. Respira! Zambeste! Nimic nu e asa cum pare a fi si totul este altfel decat crezi tu ca este.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire