Legea e simpla. Atunci cand ceri, primesti. Dar stii sa ceri? Si pentru a clarifica, nu ma refer la o incantatie, ritual, sau algoritm prin care sa faci o cerere, sau o rugaciune, caci fiecare e liber sa foloseasca orice metoda vrea, ci la claritatea ideilor din capul tau. Caci in amalgamul de regrete-dorinte in care traiesti, nu de putine ori emiti cereri peste cereri in Univers, dar de cele mai multe ori contradictorii, iar apoi esti dezamagit de tot si toate.

Materializarea unei cereri vine prin credinta. Crede ca ai primit deja, caci daca ai avea credinta cat un bob de mustar, ai putea muta “muntii” din loc. Crede cu rabdare, crede cu iubire si nu mai bloca cererea cu gandurile tale provenite din Ego. Daca vrei sa-l descoperi pe Dumnezeu, Ego trebuie sa moara.

Comunicarea sta la baza oricarui tip de relatie. Ca e pe orizontala, sau pe verticala, daca nu invatam sa comunicam, nu ne putem intelege. Vorbesti toate prostiile din lume, trancanesti despre toate fleacurile, dar cand vine momentul de a spune ceea ce vrei, atunci te apuca jenele si prejudecatile, preferi sa astepti ca celalalt sa subinteleaga. Nimic mai gresit, caci de aici apar toate neintelegerile si mai devreme sau mai tarziu certurile provenite in urma acumularii frustrarilor. Suferintele asteptarilor zadarnice, venite din lipsa comunicarii reale si cinstite, sunt fundamente pe pe fricile de a-ti da masca jos si a-ti arata adevarata fata, dar si pe aceea de a nu pierde pe cineva, sau ceva. Oricum gandirea ta nu prea coincide cu gandirea mea. Si fii constient, ca daca tie ti-e sete si nu spui, iar io te servesc cu o prajitura, caci asa cred ca-ti face placere, s-ar putea ca nemultumirea ta sa strice placerea mea, desi aceste 2 ganduri n-au nici o legatura intre ele. Dar pana la urma nimic nu e intamplator…

Toate vin din incurcaturile mincinoase pe care Ego le sadeste si cultiva in fiecare in parte, dar si prin aderarea la Ego-ul comun, iscusit construit, al societatii. Iesi de acolo, suflete, daca il vrei pe Dumnezeu! E foarte simplu. Daca ti-e sete, cere-mi apa si nu ma conditiona la un pahar, caci poate io iti dau o cana. Multumirea si recunostinta in schimb, ar trebui sa se manifeste in tine, odata cu enuntul cererii.

In planul uman devine simplu daca intelegi ca nimic nu ti se cuvine si ca pentru orice actiune (gand, cuvant, fapta) exista o asa numita reactiune. Orice este de fapt un schimb energetic. Trecand peste adevarata semnificatie a elementului apa dat ca exemplu mai sus, tu ceri ce ai nevoie, io iti dau, dar echilibrarea energiei sè face printr-o plata. Si daca in planul uman poti folosi ca moneda de schimb banul, in Planul Universului lucrurile stau altfel. Cum platesti Soarele, Ĺuna, Vanturile, Ingerii, Arganghelii, Maestrii, sau pe Dumnezeu? Poate cu multumire, recunostinta, smerenie, iubire?

Haosul din interiorul fiecaruia, este modul propriu de functionare. Campul cuantic reactioneaza la tot. Asa ca daca semeni vant, nu te mai lamenta ca n-ai recolta. Tu ai vrut sa semeni vant si acum ceri ploaie? Si pe deasupra te mai si lamentezi cat esti de oropsit. Ar fi mult mai util poate, sa te gandesti la ce ai semanat, sa tragi ceva invataminte, sa-ti inveti lectia si sa actionezi in consecinta, cu multumirea ca poti si ca ai fost condus catre intelegerea lectiei. Altfel, ceri in continuare inutil, caci ceea ce n-ai inteles se va intoarce spre intelegere de fiecare data. Ai grija ce voiesti!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire