Daca in planul fizic gura iti este astupata, cine iti poate inchide gura in planul interior?

Daca in planul fizic libertatea iti este îngradita, cine ti-ar putea îngradi libertatea interioara?

Toate dramele se nasc din identificarea cu un plan, sau altul. Intr-o lume disfunctionala, profund dominata de frica, ce ar putea oare sa te faca sa te simti fericit? Confortul interior se obtine prin echilibrarea tuturor energiilor. Orice dezechilibru se va manifesta exact in acel loc, plan, in care ai nevoie sa te echilibrezi. Pozitionarea fata de acel dezechilibru este insa importanta. Trezeste-te si reintra pe calea ta, indiferent care ar fi aceea. Iesi din convingerile colective si incepe sa privesti, sa observi, din afara. Indiferent de care sunt informatiile care ajung la tine, intelege-le si intreaba-te oare de ce a fost necesar sa auzi, vezi, traiesti, acea experienta, sau acea informatie. Si invata. Din greselile tale, sau ale celorlalti, nu conteaza, caci fundamental suntem toti in aceeasi manifestare terestra. Invata!

Degajarea interiorului de programele impuse te duce spre libertatea nonviolenta a conflictelor ce te tin prizonier. Ce e in tine se reflecta in afara, iar ceea ce vezi, vezi pentru ca este in tine. Ce rezolvi prin a te opune? Ce rezolvi prin negarea a ceea ce nu intelegi si identificarea doar cu ceea ce crezi ca intelegi? Violenta? Suferinta? Karma? Pastreaza masura si invata sa admiti ca poate tot ceea ce nu intelegi acum, vei intelege candva, atunci cand iti vei permite. Sunt mult prea multe piedici in intregul Univers, nu numai pe Pamant, ca sa iti mai pui si tu bariere. Cere-ti tie sa incepi sa intelegi si pèrmite-i intelegerii sa te lumineze. Daca stai intepenit in tot felul de credinte si convingeri, intepenit esti. Dar oare este ceva fix in Univers?

Daca ieri credeai ceva si astazi parca ti se pare ca nu mai e chiar asa, ar putea fi spiritul tau de observatie care s-a “updatat” la o alta realitate? Si atunci de ce nu i-ai permite si gandirii sa se “updateze” la nou? Opreste-te din a te reintoarce in tiparele vechi, inconfortabile. Mai bine invata sa te distrezi. Autoironia este eficienta in toate directiile si pe toate planurile.

Si poate, zic poate caci nimic nu e obligatoriu, asa, incet, incet, vei debloca toti centrii energetici si vei experimenta un nou nivel al libertatii interioare. Abea dupa, ai putea sa vrei sa incepi sa il cunosti pe Dumnezeu, caci Iubirea este legata in toti centrii tai energetici. Daca unul nu functioneaza, Iubirea Hristica nu se va manifesta.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire