Regulile comunitatii au fost creeate pentru desfasurarea in armonie a convietuirii interumane si nu numai. Departarea de bun, frumos si armonios a aparut insa odata cu gustul puterii, iar placerea de a supune a escaladat in vìolenta. Asa a aparut un alt fel de frica, frica de verticalitate si de acceptare a tuturor fiintelor asa cum sunt ele.

In razboiul de a aplica sabloane de gandire rigida, creativitatea, imaginatia si inspiratia, precum si voiosia, sau bucuria, au inceput a fi considerate deplasate, privite cu scepticism si de cele mai multe ori blamate de cei suprainfectati de dogmele si regulile unei clase conducatoare ce propovaduieste servilismul pe toate planurile. Daca nu te supui, pedeapsa te asteapta. Iar frica de pedeapsa a devenit motorul servilismului si a umilintei.

Dumnezeu, in acceptiunea larga a termenului, a creeat omul dupa anumite, sa le numim Tipare Divine, ce rezoneaza la Legile Universului, la Lumina si la Iubire. Cand se incearca introducerea acestui Tipar Divin in rigiditatea gandirii 3D, invariabil apare dezastrul in intreaga structura a fiintei umane, iar vietile fiecarui individ devin drame ale conjuncturilor si acidente karmice repetate la infinit.

Departarea de structura originala, insa, poate fi corectata, iar reintrarea in Universul lui Dumnezeu va creea in interior ceea ce ai vrea sa vezi in exterior. Bariera interior/exterior va disparea oricum, mai devreme sau mai tarziu pentru intreaga populatie, caci vibratia 3D este pe cale de a fi depasita odata cu Era Varsatorului. Valul dintre lumi s-a subtiat si usa este mai usor de gasit.

Ce e drept, este greu sa renunti la credintele si sistemul de gandire ce te caracterizeaza. Este dificil sa renunti la identitatea creeata inca din frageda pruncie si sa iti incepi propria aventura de a te “reîntoarce acasa”. Dar totul este sa vrei.

Dar chiar vrei?

FRR-Consiliere personala si spirituala online

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire