Cand lupti, e bine, caci inseamna ca te lupti pentru Imparatia lui Dumnezeu. Doar asa e bine. Daca te lupti din alte motive, suflete ai grija la Ego!

Daca nu mai lupti, ai intrat in zona gri a cedarii, iar ceata densa iti va cuprinde fiinta, amortind-o. Lupta-te si iesi de acolo si nu lasa intunericul sa te pacaleasca.

Pe tabla de sah a vietii tale, lupta! Invata jocul, caci jocul se multiplica in toate dimensiunile. Lupta pentru a intra in randul razboinocilor luminii si adu lumina acolo unde esti. Jocul e si nu e usor, caci are multe capcane ce te pot scoate in afara tablei de sah. Ia-o de la capat, inteĺege ce ai gresit, razi si joaca. Ieri nu este definitia lui azi, ci doar o masura a perfectionarii!

Suficienta sau victimizarea nu te vor duce catre ascensionare. Lupta da. Razboaiele interioare castigate te ajuta sa mergi mai sus, doar daca nu devin motiv de fala.

In procesul inaintarii spre Imparatia lui Dumnezeu, cel mai mare dusman esti tu. Cu tine ai de furca. Caci pana ochiul tau nu va fi curat, nu vei putea cunoaste adevarata masura a lucrurilor, iar graba de a actiona in eroare activeaza Legea. Sabia isi poate pierde puterea magica, iar initierile din planul interior nu sunt o garantie vesnica fara dovada constanta a meritului. Alege-l in fiecare secunda pe Dumnezeu, mai ales in timpul provocarilor vietii fizice.

Nu da inapoi niciodata de la misiunea pe care o ai, caci daca ai fost trimis acum pe Pamant, este cu un scop precis, pe care doar Dumnezeu si Maestrii il stiu. Tu daca nu-l stii, nu-l inventa din vanitate si orgoliu. Ai incredere ca rolul tau e important si fii lumina in orice secunda a vietii terestre. Poate ca rolul tau este de a lumina acolo unde esti. Si asta este extrem de important, asa cum este extrem de important si arborele care face umbra pentru a te racorii in arsita. Nu-ti dori altceva decat esti. Stai in lumina, fii lumina si daca va fi nevoie, Dumnezeu te va duce acolo unde trebuie. Pana atunci, vibreaza in lumina, ajuta si smereste-te, caci Dumnezeu e in tot si toate!

FRR- Consilier pentru dezvoltare personala si spirituala

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire