Intrebarea corecta este daca chiar iti doresti sa intelegi si daca chiar vrei sa te schimbi. Caci numai tu te poti schimba pe tine, si pe nimeni altcineva!

Nimeni nu poate gandi pentru tine si nimeni nu poate face nimic in locul tau. Oricata informatie ai avea, atata vreme cat ramane la nivelul informational si nu ti-o introduci in propriul sistem, ea ramane inutila.

Orice invatator, maestru, guru, vor spune acelasi lucru, caci peste vointa ta nu poate trece nimeni. Decizia de a schimba in interiorul tau tot ceea ce poti fi ajutat sa identifici, este o intentie motivata si sustinuta de vointa si puterea ta. Oricine se interpune in procesul tau interior, se amesteca in canalul tau, in karma ta. Un initiat iti poate facilita conectarea, dar nu va interveni mai mult. Ce e drept, in campul maestrului, beneficiezi de o usurinta in a lucra.

In domeniul vindecarilor lucrurile nu sunt cu mult diferite. Orice vindecator poate interveni doar cu acceptul personal, dar si atunci va face doar cat ii va fi permis atat de convingerea pacientului, cat si de intreaga lui structura. Exista o lume intreaga in zona subtilului, care reglementeaza lucrurile. Si pana la urma cine esti tu ca sa-l contrazici pe Dumnezeu? Fara accept insa, mai mult de compasiune, iubire si lumina, nu poti trimite. Dar si acestea functioneaza perfect, daca in planul interior cel catre care se trimite, este deschis in a primi. Omul spune, Dumnezeu dispune. Si asa este!

Motorul actiunilor in planul fizic este frica si este alimentat continuu de gandurile ce formeaza structura proprie. Nesabuinta de a trai osciland intre ce a fost si ce va sa vina, incurca manifestarea prezentului. Si tot gandurile sunt cele ce hranesc aceasta greseala, de a nu fi prezent si constient in fiecare secunda de tot ceea ce se invarte in jurul tau. Nu toata lumea poate vedea sau simti toate energiile ce umplu spatiile pe care cei mai multi le considera goale, dar cand traiesti in frica sunt anumite energii ce profita din plin de vibratia scazuta. De ce suflete, n-ai incredere in Dumnezeu? Puterea ta e in Domnul si in nimic altceva. In Dumnezeu traiesti, respiri, mananci, te imbraci, sau te bucuri. Dumnezeu e in tot si toate, inclusiv in tot ceea ce se intampla. Daca iti dai ego-ul la o parte si ii permiti lui Dumnezeu, cu tot ceea ce simbolizeaza conceptul, sa se manifeste in tine, si prin tine catre ceea ce te inconjoara, viata ta devine viata lui Dumnezeu. El stie mai bine decat tine ce ai de facut. Tu invata doar cum sa iti transformi gandiirea de tip negativ si cum sa te adaptezi la tot ceea ce se intampla, actionand in Lumina si Iubire. Daca treci printr-o experienta mai neplacuta gandului tau, este doar masura prin care ti se arata ca mai ai de corectat cate ceva in propria structura. Pana la urma in Biblie scrie- Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, fie numele Domnului laudat!

Flavia R. Rotaru – consiliere personala si spirituala online

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire