Daca tu nu comunici cu tine, cum ai putea comunica cu mine?

Tot ceea ce nu functioneaza in tine se reverbereaza catre mine si toate proiectiile luptelor interne se manifesta intr-un conflict aparent itreruman. Tu nu ma vezi pe mine, vezi ceea ce crezi despre mine si ai convingerea ca asa este. Si acesta este nivelul zgomotului interior al egoului nestapanit.

Este dificil a incepe sa vezi doar calitatile, sau partile bune si frumoase din altcineva, poate pentru ca asta ar insemna sa incepi a le vedea si in tine. Ai fi dispus sa ramai o perioada in partea pozitiva a absolut orice te inconjoara? Asta nu inseamna sa negi anumite aspecte ce pot parea negative, ci doar sa renunti, incet si cu gratie, la scenariile dramelor ce te motiveaza in suparari, enervari, critici, violente, abuzuri, vinovatii, frici… Intotdeauna ai alegerea. Poti ridica o persoana, sau o poti ataca, chiar daca nu rostesti cuvinte. Cuvintele doar dau forma, dar ceea ce emani prin aura ta, este ce se simte, ceea ce comunici.

Pacea mintii, oricat de amuzant ar suna, se refera la comunicarea dintre cele 2 emisfere cerebrale, dintre feminin si masculin, dintre logica si intuitie, etc. Dintre mental si emotional la un alt nivel. Cand echilibrul este debalansat, apare conflictul interior, iar cel exterior se manifesta instantaneu. Yin-yang-ul cerebral deschide canalele de comunicare cu sinele inalt, sufletul, spiritul si asa mai departe. Acceptarea oricarei posibilitati de rezolvare a oricarui conflict, este una din cai si nu uita ca tu trebuie sa te accepti pe tine.

Sa te infranezi din a macina ganduri negative, este masura curajului extrem activat prin vointa. Renunta la a mai crede ca doar intr-un anume fel s-ar rezolva ceva, si in acest mod renunti la o lupta interna inutila, renunti la blocaje. Orice se poate atata timp cat te concentrezi pe un rezultat si nu pe o anume cale de a-l obtine. Poti daca vrei si reusesti daca perseverezi. Si totul sta in hotararea de a nu renunta.

In ultima mare perioada de timp, intreaga omenire s-a debalansat inspre masculin. Putere, forta si apoi adrenalina ce produce violenta. Provocarea erei ce incepe, este reactivarea femininului si reechilibrarea feminin-masculin. Ca extremele nu sunt bune, ne-am convins pe pielea noastra de mult prea multe ori. Ar fi momentul sa ne descatusam emisfera dreapta a claritatii creationale. Divinul Feminin in balans corect cu Divinul Masculin.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea. De la mine pentru tine cu infinita Iubire.

Flavia R. Rotaru – Consilier pentru dezvoltare personala si spirituala