Cand colivia iti devine a doua natura, ai uitat cine, ce si de ce esti aici. Si asta e grav din toate punctele de vedere.

Daca uiti ca poti sa zbori si preferi confortul complet inconfortabil al coliviei, inseamna ca aceasta colivie a fricii e tot ceea ce ti-a ramas, si te multumesti cu ea.

Te-ai gandit vreodata de ce privirea iti este atrasa de o pasare care zboara? Sa fie oare sentimentul de libertate pe care sufletul tau il oglindeste in programele subconstientului? Sa fie oare o reamintire inconstienta a libertatii ce este inscrisa in toate codurile fiintei umane si pe care, din ignoranta sau nestiinta, o ignori?

Gandurile creeaza iluzii ce se propaga in intregul subconstient colectiv, ce functioneaza ca un mega generator de unde, ce se reflecta in tot ceea ce ne inconjoara. Deci gandurile vin, dar cum vin pot sa plece, atata timp cat ai libertatea de a alege ce sa crezi. Credinta ta te-a mantuit, spune Iisus! Asa ca fa bine si in bunul spirit al Iubirii Hristice, nu mai crede in tot ce vezi. Iluziile pot fi majore si fatale. Puterea ta de a discerne insa, este de drept Divin si ti-o poti revendica in orice moment! Fa-o acum!

Orice fiinta umana are un animal totemic principal, si mai multe secundare. Unul dintre ele este invariabil o pasare. Invoca-ti totemurile, invoca pasarile si conecteaza-te cu Regatul Silfelor. Cere-le sa te ajute si sa te sustina, sa uiti de colivie si cu ajutorul aerului, reinvata sa respiri liber. Cand expiri te inalti.

Priveste-ti colivia si aminteste-ti ca esti liber. Si chiar daca te-ai nascut si ai crescut in captivitate, samanta de Divinitate din tine este acolo. Daca a ta colivie este mestesugit faurita, tot colivie se numeste. A zbura liber este conexiunea cu Divinitatea din tine. Elibereaz-o!

Nu te baza pe faptul ca in iluzia coliviei, usita e deschisa si ca poti iesi din ea oricand, caci programul coliviei contine si mecanismele ascunse de a te tine prizonier. Iesi din colivie pentru Dumnezeu si nu mai accepta inchisoarea, indiferent sub ce forma iti este prezentata. Crede doar in Dumnezeu si Forta Divina. Si nu uita ca Hristos e in tine.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire