Ceea ce gandesti, simti, crezi , vezi, are legatura directa cu modul personal de perceptie asupra a tot ceea ce te inconjoara.

Tot ceea ce te inconjoara trezeste in interior o emotie, pe care conform modului in care ai fost educat, o interpretezi in planul mental ca fiind intr-un fel sau altul. Bun, rau, frumos, urat, util, inutil, etc, sunt moduri in care ai fost invatat sa gandesti. Si despre lucruri, si despre fiinte.

Lucrurile sunt cum sunt si oamenii sunt cum sunt. Sistemul propriu de perceptie creeaza iluzia ce se dezvolta pe tiparele inradacinate.

Culorile de exemplu sunt o iluzie optica a modului in care ochiul uman percepe spectrul luminii solare. Astfel verdele de fapt este rosu, dar noi il percepem ca fiind verde, datorita modului in care fiecare suprafata are capacitatea de a absorbi si reflecta lumina. Totul este altfel decat ai fost invatat sa crezi.

Daca ochii fizici te pot insela, cel de-al treilea ochi, daca inveti sa privesti cu el, iti va conferi o alta perceptie. Uita-te la poza aurei unui om si vei intelege mai mult. Sau invata sa gandesti altfel si raportarea la lumea fizica se va schimba, caci cum il percepi pe semenul tau tine doar de ceea ce este in tine si nu are legatura cu ceea ce este de fapt acel om.

Cand spui ca un om este inalt sau scund, gras sau slab, blond sau brunet, la ce te raportezi? La anumite standarde. Dar cum te face pe tine sa te simti aspectul lui exterior, este doar masura disconfortului interior, ce vine din tipare, credinte, educatie, frici, ego. Si toate acestea pornind doar de la aspectul fizic. Apoi totul se complica in momentul relationarii, caci tiparele nu coincid, dar tu vrei sa coincida si rabufnesti cand negativitatea ce te consuma atinge anumite praguri.

Daca si cand vei intelege ca totul are legatura doar cu perceptia ta, atunci vei putea sa consideri ca ai facut pasi importanti pe scara evolutiei personale, pe scara catre Dumnezeu

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire

Cu drag,

Flavia