Curiozitatea este o manifestare a unei minti insetate de cunoastere. Este bine sa fii insetat de cunoastere, si, atata vreme cat o folosesti doar pentru a acumula informatii ce duc spre propria evolutie, nu poate fi decat minunata

Fii curios in legatura cu modul in care functioneaza corpurile tale. Fii curios si observa-ti mintea si corpul mental- asa poti afla alchimia. Apoi urmareste interactiunea interumana si vezi in ce masura se reflecta din tine

Fii curios sa intelegi elementele, fizica, chimia, biologia, ecologia, ingineriile, astrologia si astronomia, sau intregul univers. Si invata Legile caci cum e sus asa e si jos. Asa poti uni Universul de sus, cu universul de jos.

Studiaza traditiile, religiile, arheologia si istoria. Nu te lasa pacalit de aparente si cauta sa aflii care este adevarul din spate, caci nimic nu este asa cum pare a fi. Nu mai crede in razboi. Istoria are mai multe nivele, spuse si nespuse, multe ascunse, ca sa poti ramane o manipulabila masa de manevra.

Fii curios in orice domeniu si intreaba, cauta, cerceteaza, nu fii credul, sapa si cere sa aflii, sa intelegi, sa patrunzi tot ceea ce iti este ascuns. Informatia exista, dar este disipata intentionat. Fa puzzelul si apoi fii neinfricat. Omenirea are nevoie de adevar, pentru a iesi cu mintea din evul mediu intunecat. Ai curaj si infrunta-te pe tine, pentru a-i putea ajuta pe ceilalti.

Si ai curaj sa il cunosti pe Dumnezeu. Mama – Tata Dumnezeu ! Nu-ti fie frica sa te apropii de Adevar. Dezrobeste-te de sub minciuna 3D-ului manipulat si cere-ti drepturile omule. Caci daca Dumnezeu te-a creeeat intr-un fel, nu-i lasa pe altii sa te recreeze. Lupta pentru tine, lupta pentru Dumnezeul cel Viu.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire