Pentru fiecare dintre noi copilaria lasa amintiri profunde, cu care vrand-nevrand, constient sau nu, ne vom trai restul vietii fara a intelege ca o traim prin prisma experientelor de atunci.

Pentru unii muma, pentru altii ciuma, tiparele inradacinate ale copilariei nu se sterg usor. Oricum, peste 90% din omenire poarta traumele copilariei, la care se adauga conflictele adolescentei si pana la 21 de ani esti gata traumatizat , blazat si marcat. Societatea te considera adult, dar in interiorul nevazut, tu ramai acelasi copil care priveste lumea cu ceea ce a inteles.

Pentru a te intelege e necesar sa plonjezi in lumea copilariei si a extrage samburii de intelepciune ce ar fi trebuit sa iti faca viata frumoasa. Tot ce a fost este arhivat in subconstient. Si nu numai din viata asta. Doar privind din afara poti vedea. Orice ai fi inteles poate capata cu totul alte valente atunci cand prin puterea personala iti deschizi constiinta catre Dumnezeu, catre Sufletul tau.

In Amintiri din copilarie, Creanga isi revizuieste copilaria imbracand-o in umorul ce apare din intelegere si din conexiunea cu Sufletul. Nimic nu mai e tragic cand te autoanalizezi cu Iubire, Intelepciune si Constiinta infuzata de Dumnezeu. Toate te-au adus in punctul ce esti acum. De aici spirala poate incepe spre a te purta catre noul sine.

Renunta la a te identifica cu ceea ce nu poti controla, fa cunostinta cu copilul tau interior, asculta-l, iubeste-l si invata-l cu dragoste parinteasca adevarata. Asa faci pace cu tine, asa aduci pacea in tine. Si daca tu esti pace, oare ce va fi in jurul tau?

Pace tie, cititorule!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire