Omule, opreste-te din fugit si incepe sa te lupti. Lupta pentru tine, pentru drepturile tale, pentru viata ta si pentru viata Planetei.

Nu exista un moment mai bun decat acum, caci acum cuprinde vesnìcia posibilitatilor. Si acum ai posibilitatea de a te opri din cursa catre nicaieri si a te intoarce in tine. Acum nu numai ca este acel moment al incheierii tuturor ciclurilor ce au rulat pentru a te aduce in acest moment, dar este si fatastica oportunitate de a te redescoperi si de a reintra in matca semintei originale. Si acum nu este momentul sa ratezi o ultima sansa de a te salva.

Multe civilizatii s-au manifestat in acest plan fizic, dar au ramas doar cele care au stiut sa se transforme. Celelalte au pierit. Daca autodistrugerea iti pare o solutie fara iesire, mai gandeste-te o data si aminteste-ti cine, ce si cum esti.

Ce crezi ca te-ar putea salva in acest ultim ceas al unei existente complet falsificata, dar in care ai crezut orbeste? O umbrela? Poate o arca? Dar pentru a-ti construi o arca, ai nevoie de stiinta de a-ti stapani emotiile complet inutile ale modului in care ai fost “dresat” sa crezi ca poti sa traiesti. In pragul Erei Varsatorului, invata sa deosebesti adevarul de minciuna. Nu mai astepta miracole din afara, caci miracolele sunt in tine. Nu te mai culca cu speranta desarta ca dimineata te vei trezi dintr-un vis urat. S-ar putea sa nu mai ai unde sa te trezesti, caci somnul tau creeaza monstri.

Trezeste-te si lupta pentru Dumnezeul din tine, din mine, din noi. Pentru tot ce ar putea sa nu mai fie. Pentru Lumina si Iubire. Transforma totul in iubire, cu iubire. Trezeste-te si spune nu ooricarei forme de agresivitate din tine. Alege-l pe Dumnezeu si poate, maine devine o posibilitate

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire