Intre Venus si Marte, Terra este planeta duala a frumusetii aflata in, aparent, imposibila misiune a infruntarii accesului catre Soare a razboinicilor continuu nemultumiti de locul lor in galaxie.

“Razboi si pace”, discordie si intelegere, frica si iubire, sunt cele doua mari energii ale fortelor planetare ce s-au ingemanat intr-o manifestare primordiala a creatiei. Aflate in matricea Pamantului, era normal ca ele sa apara in structura omului. Dar lutul primordial are proprietatea de a fi modelat si remodelat, prin simpla constientizare.

Alchimia este stiinta transformarii si transmutarii. Ideea nu este de a transforma ceea ce nu poti , ci de a invata echilibrul prin autocontrol. Neidentificarea cu nici una din parti, duce la echilibrul perfect – “caci din coasta lui au tasnit apa si sange”. Crucificarea naturii inferioare transmuta constientul si il proiecteaza catre dimensiunile inalte ale lui Dumnezeu.

Violenta cotidiana este alimentata prin crearea cadrului perfect de manifestare. Tot ceea ce te inconjoara te agreseaza. Este usor sa te lasi convins de realitati in care crezi. Si este dreptul tau sa crezi ce vrei. Dar, de exemplu, daca esti supus in fiecare moment la violente, ceea ce se intampla este ca se activeaza in interiorul tau un soi de sistem defensiv-agresiv, sau defensiv-pasiv, catre exterior, sau interior, ce duce la stress, oboseala, scaderea imunitatii si de aici mai departe devi hrana pentru demonii dun afara si din interior. Picatura chinezeasca a inocularii unor credinte in care omul este doar un numar, o cifra pierduta intre siruri interminabile de 1 si 0 (zero), te face prizonierul unui sistem, din care poti iesi precum in Pistis Sofia prin constientizare si prin reintoarcerea la Dumnezeu. Divinul feminin se reuneste cu Divinul feminin.

Sa nu te lasi coplesit devine simplu cand privesti din afara. Si este la fel de simplu sa ajungi sa privesti din afara. Supune-ti vointa si condu puterea catre ce e bun si frumos, catre ce vrei sa fie, catre salvare, catre Dumnezeu

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine catre tine cu infinita iubire