Ai putea sa inchizi ochii, omule, si sa te vizualizezi in Gradina Raiului? Ai putea sa-ti amintesti cum era, cum erai? Ce te impiedica s-o recreezi, stii?

E simplu, sau e greu, functie de cum hotarasti. Doar limitarea gandirii te face sa te simti neputincios. Si totul vine din faptul ca te-ai separat de Dumnezeu.

Separatia e doar o iluzie strecurata in constiinta. Da-o la o parte. Nu-ti trebuie. Caci somnul ratiunii naste monstri si tocmai acest monstru nascut din somnul tau, te impiedica sa vezi tot ce e bun si frumos. Te tine prin frica, in separatie. Separatia de tine, de mine, de ea, de el, de Dumnezeu.

Dumnezeu te vrea puternic, tu te simti neputincios. Dumnezeu te vrea vesel, tu stai incrancenat. Dumnezeu vrea sa razi, sa zbori, sa canti si sa te bucuri, tu alegi sa plangi, sa te inchizi in tine, sa te razbuni, sa dusmanesti. Dumnezeu te vrea fericit, omule, nu trist, bolnav si infricosat. Si Dumnezeu e si in tine, asteapta doar sa il gasesti!

Iesi din intunecata inchisoare si gaseste-ti curajul de a te simti liber, asa cum ai fost creeeat. Fiecare pentru el insusi poate lupta pentru a se trezi. Si cand o faci, impreuna, putem sa refacem Gradina Raiului pe Pamant.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire