Se spune ca adevarul sta in ochii privitorului si este normal sa fie subiectiv atata vreme cat suntem duali si ne consideram individualitati separate.

In micile sfere de interes umane, alimentate de un ego needucat, fiecare in parte are impresia ca stie ce e adevarat sau nu. Dar se intampla ca 2 oameni ce au trait aceeasi experienta, dupa un timp sa constate ca adevarul fiecaruia este diferit. Sau, uneori, iti formezi o parere ferma, pe care o consideri adevarul tau, si intr-o fractiune de secunda sa iti dai seama ca nimic din ceea ce credeai nu este asa cum credeai. Si atunci unde este adevarul?

Alteori alergam dupa adevarurile mari, creationiste, conspirationale, sau de orice alt fel, si pe baza adevarului pe care credem ca il detinem, ne identificam in luptatori pentru diverse cauze, razboinici cu cei ce nu ne impartasesc ideile, sau retrasi si insingurati pentru ca nimeni nu ne poate intelege. Sa fie ceva adevarat aici?

Iisus spunea io sunt Calea, Adevarul si vViata. Calea de a descoperi Adevarul ce iti da Viata. Dar el era Iubirea Divina, devenita una cu Dumnezeu, intru Viata vesnica. Acestea sunt concepte uzitate si secate in timp de inteles. Si totusi ai putea sa te intrebi, daca tu si cu el impartasiti acelasi Adevar!

In goana noastra de a vana adevarul incalcam toate Legile Universului, toti oamenii din jur si ne batem joc de Planeta. Am uitat sa fim buni, frumosi, deschisi, sa traim in armonie cu noi si cu tot ceea ce ne inconjoara si sa folosim cel mai usor lucru de accesat, iubirea. E doar o alegere, pe care vrei sau nu sa o faci. Incearca. Poate ca ceea ce ai avea de castigat e mai puternic decat ceea ce ai avea de pierdut. Stii tu care e adevarul?

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire