Imi pare rau, te rog sa ma ierti! Acestea sunt cuvintele care ar face ca interactiunea umana sa treaca la alt nivel!

Sa gresesti e firesc intr-o societate ce are standarde eronate, cum ar fi acela de a cauta perfectiunea. Aceasta perfectiune inoculata din frageda pruncie provine din vremuri de mult apuse, cand ” zeii” se distrau pe Terra.

Eroarea provine din rigiditatea tiparelor de gandire ce nu accepta abateri de la standard. E amuzant cand vezi cum oamenii isi masacreaza vietile impunandu-si sa gandeasca intr-un cadru fix. De fapt incearca sa rigidizeze natura. Si nimic nu este mai fals decat incercarea de a baga in sabloane tot ceea ce te face de fapt sa fi uman. Orice suflet este unic si are dreptul de a se simti liber sa-si manifeste in felul propriu frumusetea. Dumnezeu nu poate fi limitat

Cand conflictul interior, stiut sau nestiut, creste si devine apasator, orice copil va dezvolta tendinta spre interiorizare fata de el insusi si externalizare ( de obicei violenta) fata de cei pe care ii considera mai slabi. Asa apar tiranii, sau dictatorii, si cum violenta este una din caracteristicile speciei umane fiecare individ va cauta sa domine pentru a-si elibera de fapt tensiunile acumulate inca din copilarie.

Avem doua laturi. Una violenta si una iubitoare, pacifista. Masculin si feminin. Universul creational este feminin si cum in aceste vremuri tocmai se incheie era masculina- macho-virila, energia feminina care isi reintra in drepturi, cauzeaza o multitudine de erori in sistemul de gandire masculin in manifestare umana. 404 este si in emisfera stanga, eroarea ce va aparea din ce in ce mai des.

Aminteste-ti suflete ca Dumnezeu este Iubire si ca Hristos s-a intrupat pentru a te invata ca iertarea si compasiunea ar trebui sa fie liniile ghid ale unei vieti in care vrei sa evoluezi. Si ar fi bine sa vrei!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire