Acum, mai mult ca niciodata, in acest ultim ciclu de 5000 de ani, e nevoie de Iubire. E sansa ta, de a te salva, pe tine, pe noi, Planeta.

Invata Iubirea si redescopera-te dincolo de tot ceea ce ai fost invatat sa crezi, pentru ca nimic din ceea ce crezi nu reprezinta Adevarul absolut. Cauta deschiderile de dincolo de credinte, reguli, dogme si restrictii impuse de catre cei ce se imbata cu ideea efemera a puterii. Alege libertatea de a fi liber.

Albastra este culoarea Iubirii. Invoca Raza Albastra a Iubirii Hristice si ai curajul de a o lasa sa te infuzeze cu Iubire…” caci daca Iubire nu ai, nimic nu ai”

Toate apele albastre ale Planetei coopereaza acum. Apele de sus si de jos se unesc pentru salvare. Nu degeaba se topesc ghetarii infuzand Planeta cu coduri ancestrale. Nimic nu este intamplator. Doar tu omule nu vrei sa renunti la tiparele prostesti ale violentei, razbunarii, agonisirii, faimei, vicleniei, si multe altele aidoma, plecate toate din acelasi tipar guvernator al fricii. Opreste-te si respira Albastru si lasa-l pe Hristos sa te invete.

Suntem in pragul colapsului si singurul lucru pe care il mai putem face este sa invatam Iubirea. In Iubire nu exista greseli, nu exista regrete, nu exista vinovati, caci toti suntem unul. Si tot ceea ce face un individ se reverbereaza in toti. Daca unul renunta la violenta, renunta toti. Totul se rezuma la alegeri. Alege intelept.

Imbraca-te in orice nuanta de albastru, respira albastru, bea albastru, mananca albastru, dormi albastru, traieste albastru. Revino la codurile originare albastre si vei descoperi Raiul. Caci el exista in tine, in mine, in noi si de noi depinde sa il manifestam

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire