28 martie 2018

Atunci cand te simti nedreptatit, prost tratat, sau injosit, gandeste-te ca sunt doar proiectii ale gandurilor tale. Tot ceea ce gandesti, bazat pe simturile tale fizice, nu este decat in mintea ta si apare ca reactie la ceea ce ai impresia ca stii.


Ceea ce vezi este in capul tau, ceea ce auzi este in capul tau, ceea ce gusti, atingi, mirosi este doar in tine, Este o proiectie automata a unui cumul de experiente si credinte pe care le-ai inmagazinat inauntrul tau si pe care nu vrei sa le schimbi. 


Respingerea unei schimbari, oricat de mica ar fi ea, vine din acea minunata zona de confort in care avem impresia falsa ca totul se raporteaza doar la ego-ul personal. 


Nu este nimic gresit in a avea incredere in tine insuti, atata ca doar trebuie sa te intrebi de unde vine increderea si in ce ai de fapt incredere. Caci o serie de evenimente din ieri nu ar trebui sa stea in calea unei noi experiente azi. Si ok,, dar daca tu crezi ca ai dreptate de ce nu ti-e bine si in permanenta ai ceva pentru care sa te plangi? 


Omule, nu esti singur pe planeta. Opreste-te din a privi doar prin ochii fizici si invata sa simti lucrurile ce nu se vad. Asculta ceea ce nu auzi. Pune-ti intrebari despre tot, incepand cu tine insuti, caci daca vrei sa cunosti macrocosmosul invata sa cunosti microcosmosul din tine.


Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita iubire