Euforia pacaleste. Te face sa crezi ca totul e bine, te ameteste pentru moment si te duce spre zona in care poti sa uiti de misiunea ta, sau de ceea ce ai putea sa faci daca ai ramane atent si concentrat.

In spiritualitatea aplicata, nu exista momente de pauza. Exista momente cand o lasi mai domol cu lucrul asupra ta, dar nu se intrerupe nici o secunda munca. Nu exista relaxare! Te poti bucura de orice moment, dar in spate, constinta ramane treaza si atenta. Reusitele sunt mai putin importante decat drumul. Ce a fost a fost, important este ceea ce este. Maiine se prefigureaza azi. Un moment de euforie prost inteles, te poate readuce in zona amortirii simturilor si a acceptarii eronate. E ca si cum te bucuri ca ai masina, dar nu te gandesti ca n-ai bani de combustibil.

Euforia poate duce la caderea inapoi in plasa matrixului. Te poate face sa crezi ca e bine, si incepi sa accepti orice, caci te simti fericit pentru o secunda. Apoi energiile se incurca iar, pentru ca tu dormi in amorteala euforica, dar Intunecatii nu! Fortele intunericului nu se relaxeaza, nu iau pauze, ci incearca sa te pacaleasca prin orice mijloace, pentru a te readuce la stadiul de manipulat nefericit. Daca il vrei pe Dumnezeu, in fiecare secunda trebuie sa fii un Luptator al Luminii Divine, iar atentia sporita te va pastra pe Cale.

Aminteste-i luptatorului din tine ca libertatea este pretioasa si remotiveaza-te in a-ti pastra puterea personala in fiecare secunda. Bate-te pentru libertatea ta. Bate-te pentru puterea ta. Sunt drepturile tale Divine din Creatie. Nu te lasa amagit! O singura victorie nu inseamna ca ai castigat batalia iluminarii! Trezeste-te!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire