15 martie 2018

De fiecare data cand decizi sa raspunzi la orgoliu cu orgoliu, la mandrie cu mandrie, la furie cu furie, la nervi cu nervi, intaresti exact acea parte din tine care te tine departe de adevar, de lumina si de iubire.


De fiecare data cand raspunzi la rau cu rau, te departezi de tine si de sufletul tau.


Ce te costa sa fii bun? Putina mandrie, putin orgoliu? E chiar asa un sacrificiu sa intorci si obrazul celalalt si sa raspunzi cu un zambet atunci cand te simti atacat?


Dar cum ar fi sa nu te simti atacat? Sa intelegi ca tot ce se intampla are legatura doar cu gandurile tale? Cu o anumita parte din tine care nu defineste esenta a ceea ce esti? Ca esti mai mult decat corpul fizic? Ca exista in tine o alta parte care nu are nici o legatura cu ceea ce crezi tu despre tine?


Si sa intelegi ca intregul sistem de separatie care te face sa te simti neanteles, neiubit si singur este doar o iluzie creata la care ai aderat preluand modelele impuse?


E greu daca iti spui ca e greu si e imposibil daca asa alegi sa crezi.
Devine simplu daca respiri adanc si lasi lucrurile sa se duca. Daca iti doresti sa ajungi sa te cunosti, sa afli cum functionezi si sa preiei controlul asupra intregii tale fiinta. Sa devi liber.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea
De la mine pentru tine cu infinita