Carnea este invelisul necesar desfasurarii activitatii pe aceasta planeta si are o mare diversitate de forme, functie de specie si de rolul ei in ecosistemul planetar.

Orice forma de a consuma carne implica o crima, iar sa nu ucizi este una dintre cele mai vechi porunci ce s-au dat vreodata, printre primele forme fiind aceea a lui Melchisedekh.

A manca sau nu carne nu are nici un fel de legatura cu dezvoltarea sau mentinerea armonioasa si sanatoasa a corpului fizic, ce isi poate asigura acelasi proteine, vitamine si substante minerale din produsele non-animale la fel de bine, ba chiar mult mai bine. Este doar un sistem colectiv de credinte, la care omenirea a aderat in urma cu multe mii de ani, atunci cand violenta a depasit pragul interior si a excaladat in afara. Mult mai corect ar fi sa ne intrebam oare ce s-a intamplat in noi, de am simtit nevoia de a deveni atat de violenti? Cat de mare trebuie sa fi fost nemultumirea interioara, incat ne-am rupt complet de tot ceea ce insemna divinitatea noastra interioara si am inceput sa ne ucidem si sa ne mancam intre noi? Apoi lucrurile au degenerat de la sine, simturile au devenit doar fizice, iar noi ne-am identificat incet incet si din ce in ce mai mult cu materia, lumea fizica, dorintele si placerile. Am decazut pana intr-acolo incat am crezut cu tarie ca sacrificiul animal, sau uman, era o cale sigura de comunicare cu divinitatea. Apoi ne-am convins incet incet ca avem dreptul “divin” de a ucide in numele vrunei religii, sau a unei credinte religioase. Este ca si cum Iisus s-ar bucura de fiecare data cand este luat gatul unui miel si sangele galgaie in afara, sau cand un peste se zbate disperat de lipsa apei.

Cati dintre cei care mananca carne pot privi cu nepasare chinurile unui animal muribund? Dar ne consolam cu ideea ca nu noi l-am omorat… Fals, caci pofta, sau dorinta omoara, chiar daca altul indeplineste macelul. Pentru ca sa o cumperi din magazin, mii de animale sunt macelarite zilnic. Si da, orice particica a acelor animale sacrificate, sau chinuite pentru a ne furniza lapte sau oua de exemplu, sunt produse de care n-ar trebui sa te atingi, indiferent de cate ritualuri de curatare ai aplica si indiferent de cate ganduri de iubire crezi tu ca ai trimite catre crima respectiva. Sunt doar pacaleli, pe care unii le fac in mod constient, tocmai pentru ca aceasta energie a violentei sa continue. Si iarasi ar trebui sa ne intrebam de ce…

Am fost o carnivora inraita si consumam cu preponderenta doar produse animale. Imi placeau gusturile si ma certam cu oricine imi spunea ca este vegetarian. Mintea mea nu putea pur si simplu sa cuprinda o alta dimensiune a alimentatiei fizice. Apoi am ajuns la spiritualitate si pofta a inceput sa dispara odata cu constientizarea si cu cresterea capacitatii de a intelege ca totul in Univers functioneaza pe baza alegerii. Am oscilat o perioada intre a manca carne descantata sau nu, pana intr-o zi in care am intrat intr-o meditatie de cuplare la natura. Voiam sa simt plantele si sa incep sa comunic cu ele. In timp ce ma adanceam in meditatie, m-am vizualizat dintr-o data sub forma de energie verde, ce am intrat prin scoarta Pamantului si m-am plimbat un timp printre tot soiul de radacini, soluri, cristale si altele, cate mai sunt prin Pamant. Apoi am fost proiectata afara, intr-o poiana in mijlocul unui grup de vacute ce se odihneau la umbra. A fost una dintre primele mele experiente de iubire hristica, caci ceea ca am simtit acolo a fost cea mai pura forma de iubire ce exista pe Planeta. Emanatia iubirii vacilor depasea nivelul meu vibrational din acea perioada si m-am trezit brusc din meditatie, cu lacrimile siroindu-mi pe obraji. Din acel moment, de cand am simtit ca vibratia iubirii in animale, depaseste vibratia iubirii umane, nu m-am mai atins de produse animale. Astazi, vibratia iubirii in mine sper ca este macar la nivelul lor.

Corpul verde in care m-am trezit este chiar corpul Planetei, si poate fi vazut in reprezentarile egiptene antice, ca Geb, deasupra lui fiind instelata Nut.

Nimic nu este asa cum suntem noi convinsi si inversunati ca stim.

Nu spun ca este usor sa renunti sa mananci carne, dar macar incearca sa te gandesti de fiecare data cand inghiti la ochii inlacrimati ai animalului si la modul in care n-a avut de ales intre viata si moarte. Iar celor care vaneaza si le face placere, sa se intrebe daca le-ar placea sa fie tratati la fel.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire