De fiecare data cand te bantuie un gand de a te razbuna, de gatul tau se mai agata o piatra. Cu cat siragul devine mai mare, cu atat gatul tau va fi mai impovarat, si incet dar sigur, privirea ta va fi indreptata doar catre in jos, caci capul nu-l vei mai putea ridica.

Sunt multi cei care si-au facut din razbunare un modus vivendi si cred ca doar asta ii motiveaza pentru a trai. Dar oare nu sunt ura, frustrarea sau mania, forme mascate ale unei dureri neprocesate si prost dirijate?

De la lucruri marunte, pana la actiuni majore, razbunarea a intrat in felul oamenilor de a fi si au inca impresia ca asa e normal, caci ei simt puternic in interior ca sentimentele sunt vii si puternice. Si chiar asa este, caci ele provin dintr-o zona primitiva a conditiei umane, dintr-o perioada in care omul s-a departat si s-a dezis de tot ceea ce era bun si frumos in el. A uitat ca poate sa zboare si a ales o alta zona de vibratie, cu privirea atintita asupra materiei.

Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte, este o sintagma ce descrie exact afundarea omului in grosier, o etapa de inrobire asupra spiritului, o perioada in care suflarea de viata a devenit fara valoare, iar omul s-a manifestat conform spiritului animalelor cu care s-a identificat.

Aceasta latura intunecata a fiecarui om in parte, poate fi activata prin constiinta colectiva ce se manifesta la nivel de ADN, dar poate fi si anihilata prin deschiderea constiintei si reimpacarea cu Universul Divin.

Reimpacarea cu Divinitatea nu tine nici de religie, nici de nationalitate, nici de familie, ci doar fiecare individ in parte. Caci exista un singur Univers si o singura Energie. Iar Legile ce guverneaza Universul sunt aceleasi si functioneaza nu numai pentru aceasta Planeta.

Si pentru ca am amintit de Legi, razbunarea este karma. Sa intorci si obrazul celalalt, este oprirea karmei si ridicarea deasupra ei. Fiinte minunate au adus alte semnificatii pentru legea veche, pe care au transmutat-o in lumina si iubire. Setarea individuala catre energia hristica a iubirii, ce a fost activata pentru intreaga omenire prin aplicarea ei asupra corpului adamic. Se activeaza usor, fiind suficienta o forma gand. Gandul de a alege iubirea in locul urii, sau iertarea in locul razbunarii, va deschide in interiorul inimii spatiul sacru al divinitatii interioare. Nu sunt necesare ritualuri sofisticate si nici cuvinte mestesugit intortocheate, ci doar dorinta de a cunoaste iubirea. Bate si usa ti se va deschide.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire