Poate ca cea mai mare dovada de credinta este aceea de a avea totala incredere in Univers.

Natura umana este duplicitara in esenta. Dar pentru a invata sa ai incredere, ar trebui intai sa inveti cum sa fii puternic.

Caci doar cand devi puternic poti sa ai incredere totala in Universul lui Dumnezeu.

Cand esti inca in dubii, cand judeci, cand acuzi, cand incerci sa intelegi lucruri cu mintea omeneasca, cand te razboiesti, cand nu te-ai eliberat de sub imperiul lui Ego negativ, cand ti-e frica, cand nu esti smerit si inca incerci sa faci legea pe Pamant, mai ai de invatat.

Pentru a invata ce inseamna puterea personala, razboieste-te cu tine, cu natura inferioara ce inca te conduce. Conflictul interior poate duce la armonie, daca armonie cauti. Preia controlul asupra subconstientului, a copilului interior, a instinctelor, a pornirilor, a dorintelor si comanda-le. Dar comanda trebuie sa fie in iubirea hristica. Acesta este un razboi nesangeros, fara victime si fara ofrande sau sacrificii.

Toti Maestrii au trecut prin el. Alegerea este a ta, in fiecare moment, cu fiecare expiratie si cu fiecare particula a intregii tale fiinte. Intreaba-te in fiecare moment ce vrei- pe Dumnezeu, sau Ego? Si alege.

Dar odata cu intelegerea puterii vine si increderea in Planul Sufletului tau, al Monadei, al Maestrilor, al Ingerilor si Arhanghelilor, sau al Universului lui Dumnezeu.

Si cand esti puternic, poti sa ai si incredere, caci nu mai conteaza ce iti rezerva viitorul, pentru ca stii sa te pozitionezi si sa raspunzi cu intelepciune la orice ar aparea in calea ta.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire