De cele mai multe ori Universul iti vorbeste prin semne, pe care le poti intelege privind in interiorul tau si in jur.

Semnele care iti arata ca ar fi necesar sa iti schimbi viata sunt:

 • Probleme de sanatate
 • Anxietate
 • Lipsa bucuriei in suflet
 • Sentimentul ca nu ai timp pentru tine, sau pentru ceea ce ti-ar placea sa faci
 • Apatie
 • Episoade depresive
 • Agitatie, atat in minte, cat si la nivel fizic
 • Lipsa claritatii in privinta legaturii cu Dumnezeu si a scopului vietii
 • Nevoia de a te refugia pentru a te descarca de stres in alcool, mancare, droguri, sex, sau orice alta forma de manifestare care te face sa te simti mai bine pentru cateva momente
 • Insingurarea interioara – ai impresia ca nimeni nu te intelege
 • Iritabilitatea

Si lista poate continua, acestea fiind doar cele mai evidente si comune semne. Pentru a putea face o analiza asupra propriei vieti, trebuie sa iti faci curaj si sa privesti cu obiectivitate, analizandu-te ca si cum nu este vorba despre tine. Cel.mai greu lucru este de a-ti recunoaste propriile defecte si a lucra cu ele.

In alcatuirea noastra exista si un sistem care se numeste Ego, pe care pentru inceput il putem imparti in doua: Ego negativ si Ego pozitiv. Batalia se va da cu Ego negativ, dar pentru asta trebuie sa il identifici.

Ne traim vietile in automatisme si devenim roboti ai timpului, ai banilor, ai placerilor, etc. Mergem, dar nu vedem – caci mintea e mereu in alta parte, analizand tot felul de aspecte, vorbim – dar nu comunicam, respiram – dar nu ne hranim, iar de simtit – in general doar tot ceea ce nu ne place.

Toate aceste semne se vor reflecta mai devreme sau mai tarziu in sanatate, iar sistemul medical de cele mai multe ori nu va reusi sa faca vindecarile, caci tratand doar corpul fizic, intotdeauna va aparea o alta bresa datorata modului de gandire, dar si a faptului ca ne incapatanam sa continuam sa facem ceea ce ne face rau.

Dorinta in sine intra in sistemul lui Ego negativ, de aceea sunt putine dorintele cate sunt acceptate si implinite de Univers. Una dintre ele este dorinta de a schimba o viata searbada si irosita cu un stil de viata benefic.

La baza oricarui tip de gandire sta frica. Frica de durere, de esec, de a te simti inferior, jignit, neapreciat, neiubit, neinteles, etc, aceasta frica care ne conduce vietile si care creeaza separatie, ura, violenta. Frica ca nu iti poti asigura ziua de maine, ca ai responsabilitati pe care trebuie sa le rezolvi, ar putea disparea daca te-ai gandi ca maine s-ar putea sa nu mai existi in lumea aceasta si ca toti cei pe care crezi tu ca trebuie sa ii sustii, vor trebui sa se descurce pe cont propriu. Si poti sa fii convins ca lumea isi va continua existenta, cu sau fara tine. Nu spun sa iti parasesti familia, sau sa le faci rau, ci doar ca daca simti ca viata a inceput sa te apese prea tare, ar fi momentul sa faci o schimbare.

Toti am venit pe Pamant cu anumite daruri si toti avem diferite talente, multe dintre ele latente. Daca simti ca viata ta nu-ti mai ofera bucuria si libertatea pe care ar trebui sa o ai, cred ca ar fi timpul sa-ti analizezi aceste talente si sa incepi sa le folosesti. Daca ceea ce vei face va fi in folosul celorlalti, nu al tau personal in primul rand, atunci viata ta va capata dintr-o data sens. Caci viata are aceasta calitate de a se supune vointei tale, asa ca da-i un sens. Fa-o sa merite.

Fa sa conteze existenta ta. Pune-te in slujba Universului, pentru intrajutorarea tuturor surorilor si fratilor tai, a Planetei si vei vedea cum totul se transforma in jurul tau.

Foloseste-ti talentele si vei avea bani.

Fa bine si vei primi bine

Iubeste si vei primi iubire fara sa o ceri, sau sa o conditionezi.

Adu Raiul pe Pamant in jurul tau si vei avea usa deschisa catre Regatul Cerului

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita 💙