Intre om si vindecare este doar Dumnezeu. Vindecatorul dispare si canalul energiei divine ramane deschis, de la corpul fizic si corpurile energetice, prin sinele inalt si monada, direct catre mama-tata Dumnezeu.

In asta consta arta vindecarii. Un vindecator adevarat nu interfereaza cu acest canal, nu isi lasa amprenta proprie energetica si nu creeaza legaturi, stringuri, intre el si cel ce are nevoie de vindecare, nu aplica algoritmi care sa creeze dependenta. Prin tot ceea ce are vindecatorul, cu toata stiinta si intelepciunea pe care a reusit sa le dobandeasca, trebuie sa fie constient ca daca interfereaza cu propriul ego, chiar si prin simpla forma gand ca el a facut ceva, sau cu ideea ca este atat de bun si de puternic, se numeste karma. Iar mai devreme sau mai tarziu, vine scadenta.

In planul interior exista multe entitati de lumina si iubire, ingeri, arhangheli, maestrii, si multi altii pe care ii stim sau nu, care asteapta sa fie chemati pentru a ajuta. Apoi se retrag cu gratie si nu incep nici sa pretinda multumiri, sau adulatie si nu cer nici macar recunostinta. Isi fac treaba cu Iubire, in Lumina divina, si sunt fericiti doar ca au putut sa ajute. Se retrag discret si se reintorc la misiunile lor din Imparatia Lui Dumnezeu. Munca unui vindecator pe Pamant, ar trebui sa fie asemenea. Iti faci treaba si te retragi discret. Cu cat vindecatorul este mai integru in planul psihologiei spirituale, si a invatat sa isi stapaneasca copilul interior (subconstientul), mintea si gandurile, si s-a extras de sub imperiul Egoului Negativ, cu atat munca lui este mai apreciata de Maestrii si Dumnezeu. Mandria, suficienta, fricile nerezolvate, dorinta de a fi vazut, apreciat, recunoscut, adulat, sau demonstratiile de forta si betia succesului, sunt toate pietre pe care si le atarna de gat si care nu ii vor permite ascensionarea intr-un mod real, chiar daca a invatat sa foloseasca si sa manipuleze energiile la un nivel foarte inalt. Sa nu uitam ca dupa mandrie vine caderea. Dar asta tine de munca asidua pe care fiecare vindecator o face cu sine insusi.

Este foarte important pentru vindecator sa isi faca protectia. Apoi sa ii faca protectie celui cu care lucreaza, si o a treia protectie comuna este bine venita. Atunci cand intrii in structura interioara a unui om, si il deschizi catre vindecarea divina, protectia este necesara pentru a-l proteja pe el de tine, si pentru a te proteja tu de orice ar putea fi acolo legat de el, dar si pentru a proteja spatiul in care se desfasoara vindecarea, de orice fel de interferente energetice. Cu cat aceste protectii sunt mai puternice, cu atat mai pura devine vindecarea.

Daca ti-ai facut bine treaba, daca nu ai interferat energetic cu nici un fel de forme gand negative, daca origoliul tau a disparut si nu te-ai abatul de pe Calea Luminii nici macar cu o zecimala, vei primi la sfarsit feedbackul. Miracolul vindecarii. Dar si acesta are multe forme de manifestare. Iar cea mai mare bucurie a ta ca vindecator, ar trebui sa fie cuvintele ” Multumesc Doamne” , pe care sa le repetit la infinit.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita 💙