Pe platoul de filmare al Lui Dumnezeu esti investit cu puterea Divina a regizorului co-creator. Filmul tau este unic si beneficiaza de toate resursele unei co-productii Universale, iar Dumnezeu abia asteapta sa se vada la lucru. Are atat de multa incredere in talentul tau, incat ti-a dat mana libera in creatie si productie.

Ai la dispozitie biblioteci intregi de scenarii, din care te poti inspira, iar Maestrii Scenaristi sunt gata sa iti puna la dispozitie toate resursele din care sa extragi exact ceea ce vrei sa folosesti pentru ca scenariul tau sa iti fie pe plac. Scenariul pe care il scrii insa, este pentru fiecare zi de filmare in parte. Caci doar asa poti sa intelegi ca daca ceva nu a mers bine in secventa de ieri, poti corecta astazi. Si daca nu intelegi prea repede, cu multa rabdare iti explica de cate ori ai nevoie, pana intelegi.

Maestrii Scenografi asteapta cu nerabdare sa-ti creeze, dupa cum ceri, intregul decor in care se desfasoara actiunea. Peisajele, constructiile, costumele, obiectele de decor – de la un fir de ata, pana la bani, masini, parfumuri, bijuterii, mobila, imbracaminte, etc, apar instantaneu functie de decupajul regizoral pe care l-ai conceput pentru ziua de filmare.

Apoi sunt Maestrii Iluziilor, care aduc la cadru actorii de care ai nevoie pentru ca filmul tau sa aiba un succes rasunator. Sunt cei mai desavarsiti actori din intregul Univers, care iti inteleg intentiile si dorintele fara prea multe explicatii, si se conformeaza imediat intrand in pielea personajelor. Jocul lor este atat de desavarsit incat de multe ori incepi sa uiti ca tu esti cel care le scrie partiturile.

Maestrii Luminilor se grabesc sa imbrace cadrul si sa creeze dupa cum le ceri atmosfera perfecta pentru scenariul tau.

Apoi mai sunt Maestrii Trucajelor si ai Efectelor Speciale, Maestrii Masinisti, Maestrii Machiajului, Maestrii Cascadori, Maestrii Tehnicieni, sau Maestrii Specializati pe orice fel de activitate specifica, toti gata sa-si dea concursul in a te ajuta in ziua de filmare. Daca vrei sa intelegi cam cati Maestrii sunt implicati in realizarea unui film, priveste cu atentie genericul de final al unui film de mare anvergura.

Maestrii Sunetului au grija ca tot ceea ce auzi sa fie conform scenariului tau, iar Maestrii Muzicii orchestreaza din spate intreaga simfonie.

Aceasta magnifica coproductie Universala, este ceea ce faci in fiecare zi, fie ca stii, fie ca nu stii. Cand refuzi sa fii regizorul filmului tau, ramai la a juca o partitura mica in filmul altuia, sau a te plimba pe langa usile studiourilor in care se filmeaza, gandind cu jind la ceea ce se intampla inauntru, pe platoul altuia. Dar depinde doar de tine daca vrei sa devi regizor sau nu. Tu alegi, tu creezi!

Dumnezeu insa ti-a pregatit propriul tau platou de filmare si intregul Univers asteapta sa te asezi pe scaunul regizoral, si sa comanzi – Liniste! Motor! Actiune!. Iar pe usa studioului, in afara, se va aprinde lumina de avertizare -Atentie se filmeaza! Si nimeni nu mai deranjeaza, caci regizorul e la cadru.

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita iubire.