Aseaza-te, inchide ochii si regleaza-ti respiratia, pana cand aceasta devine usoara, dar profunda.

Cand reusesti sa iti calmezi bataile inimii, imagineaza-ti in jurul tau o sfera de protectie cu un diametru generos, care te cuprinde pe de-a-ntregul.

Conecteaza-te la Dumnezeu si intreaga Forta Divina si cere ca in jurul tau sa apara un puternic vartej electro-magnetic. Vizualizeaza-l si admira toate culorile ce compun acest camp. Observa cum din corpul tau incep sa iasa toate particulele ce nu sunt folositoare corpului tau si cum toate aceste particule se curata prin campul care le atrage ca un magnet. Simte cum prin iesirea acestor particule, corpul tau se umple de Lumina si Iubirea Divina. Simte furnicaturile ce apar prin acest proces.

Adu in fata ta imaginea Planetei Pamant si pastreaz-o prin intentie. Priveste rotatia Planetei, care are cu totul alt ritm decat a vartejului creat in jurul tau. La randul ei Planeta elibereaza in camp o serie de particule ce se dizolva in vartej. Pe masura ce corpul tau si corpul planetei se curata, simte cum pulsatia comuna ce incepe sa apara in cele doua corpuri, se armonizeaza si par ca respira la unison. Permite Iubirii Hristice sa inunde acest spatiu magic pe care l-ai creat.

Multumeste intregului Univers de Lumina si Iubire al Lui Dumnezeu si redevino constient de propria ta respiratie. Armonizeaza-te cu corpul tau si cu locul in care stai si deschide usor ochii. Multumeste inca o data si poti sa te ridici.

Poti reaccesa acest spatiu ori de cate ori vrei, sau ori de cate ori simti nevoia de a te elibera, sau de a ajuta Planeta sa se elibereze.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire