Printre informatiile ocultate de mii de ani, este aceea despre putere. Puterea este de fapt cantitatea de energie pe care o poti dezvolta in interior si pe care o poti folosi, atunci cand o stapanesti, pentru a misca orice alte energii, si a manifesta in creatie.

Printr-un rationament simplu, daca iti controlezi puterea, poti deveni co-creator. Daca nu iti stapanesti puterea, sunt altii care ar face orice pentru a o obtine si a o folosi. Si daca nu crezi, mai gandeste-te inca o data.

Orice om detine o cantitate imensa de energie, dar nu orice om este constient ca o are, sau ca este extrem de pretioasa. Intreaga istorie a umanitatii, s-a invartit in jurul furtului de energie, prin afirmarea puterii si manipularea mintii umane intru preluare. Eliberarea brusca a acestei energii, prin violenta, hraneste pe acela ce sta in spatele manipularii. Nici un fel de sacrificiu, ritualic sau neritualic, nu vine din Imparatia Lui Dumnezeu, indiferent de forma sub care se oficiaza. Orice forma de viata ce vine din Suflare este Sfanta.

Daca Dumnezeu te-a creeat puternic, dupa chipul si asemanarea Lui, inseamna ca El e in tine si ca detii aceasta incredibila energie numita Dumnezeu, in insasi structura ta. Aceasta este puterea cu care poti muta muntii din loc. Valuri peste valuri de energii intunecate s-au abatut asupra acestei Planete, atrase fiind de enormul potential al acestei energii creatoare ce se afla in fructele acestei Planete, numite oameni. Totul a devenit o iluzie a unei existente ce a fost atent instrumentata, pentru a te face sa uiti cine si ce esti, si pentru a se folosi aceasta energie. Folosirea ei insa nu se poate face fara acord, pe care toti l-am dat, si inca il dam, uneori fara sa stim. De aceea este important sa anulezi orice fel de acord pe care ti l-ai dat, cu stiinta sau in inconstienta, macar seara la culcare si dimineata la trezire.

Intregul Pamant a devenit o masa de manevra a celor care vor aceasta energie pentru a deveni mai puternici intr-un joc ce depaseste poate puterea umana de intelegere. Astfel au aparut bolile si s-au creeat razboaiele de toate felurile pentru a pastra cat mai mult separatia. Si asta pentru ca atunci cand corpurile de Lumina se unesc, se poate creea un egregor, un camp energetic atat de mare, incat ar potea distruge jocurile intunericului. Acest tip de uniune insa este greu de realizat, pentru ca implica renuntarea la tot ceea ce crezi tu ca te defineste ca om. Fara nici un fel de orgoliu, de ego, de separare, de victimizare si de ura, puterea personala se poate prelua, detine si folosi in scopuri nobile. Este una dintre cele mai sacre si puternice uniuni ce exista intru Lumina si Iubire, intru slava Lui Dumnezeu.

Adevarata spiritualitatea este, generic vorbind, stiinta care transcende religiile si care il reimputerniceste pe om, pentru a redeveni Om. Dar pentru a schimba un om, indiferent de cat de grozav se crede el prin anumite indeletniciri pe care le-a dezvoltat, este nevoie de multa determinare si devotament, precum si de o mare dorinta in a deveni Lumina.

Energiile planetei s-au schimbat si prin aceasta modificare o cantitate mare din energia stagnanta, ce exista pe Pamant ca urmare a mii de ani de sclavie, a fost pusa in miscare. Inainte se spunea ca pentru a atinge Iluminarea trebuie sa duci o viata ascetica si cat mai retrasa din vibratia generata de programele functionarii umane. Acum este mult mai simplu, caci insasi aceasta vibratie s-a modificat si ai putea avea posibilitatea Iluminarii stand confortabil in propria locuinta. Doar invata sa renunti pana acolo incat sa ajungi in punctul in care esti pregatit de a te dizolva in eternitatea energiei Divine, fara ca “eu” sa mai conteze. Si atunci “eu” devine “noi”, “noi” devenim Dumnezeu si Raiul se poate reinstaura pe Pamant.

Daca deviii puternic, adica atunci cand iti poti controla peste 60% din ganduri, atingi pragul eliberarii si faci saltul catre Lumina si Iubire. Si a fi puternic inseamna a fi constient de puterea si valoarea ta, si de a vrea sa pui umarul la a-i ajuta pe ceilalti. Fara competitie, fara rautati, fara manipulare si fara violenta. Fiecare este minunat in sine, pentru ceea ce este si fiecare este important in felul lui. Nu mai compara si nu te mai compara. Invata doar sa daruiesti din ceea ce ai.

Ar fi momentul pentru ca toti cei ce lucreaza in Lumina, sa inceapa sa se uneasca si sa renunte la micile orgolii personale. Orice victorie a mea, este o victorie a ta. Si orice suflet este important. Trezeste-te si pretinde-ti dreptul la propria putere!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire