Separarea de tot ceea ce inseamna Dumnezeu, in afara cat si in interior, s-a produs treptat. Incet dar sigur, cu ajutorul Ego-ului manipulat, a aparut certitudinea ca Dumnezeu e undeva in cer si oamenii sunt pe pamant, si ca putem vorbi de Dumnezeu doar in anumite locuri, cu anumite persoane, in anumite zile, sau intr-o anumita conjunctura. Iar cand respectivul ritual, sau respectiva intrunire se incheie, se continua iluzia vietii cotidiene, fara a-ti mai aminti ca Dumnezeu e in tot si toate.

De multe ori, participi la un curs, sau o initiere, sau la un ritual, inveti, studiezi, crezi ca stii, dar dupa cateva ore uiti sa aplici in fiecare moment ceea ce ai invatat, ceea ce crezi ca stii. Iti mai amintesti cate o data de lucrurile placute pe care le-ai invatat, sau le-ai citit, dar aplicatul in viata de zi cu zi este de domeniul SF. Cei mai multi se simt rusinati sa vorbeasca despre dimensiuni paranormale, caci mentalul colectiv are tendinta de a-si bate joc si a lua in deradere astfel de manifestari, care ori nu sunt intelese, ori produc teama, admiratie sau invidie. Dar n-ar putea fi chiar si acest lucru privit ca pe un test ce ti se da de catre intreaga Imparatie a lui Dumnezeu, pentru a vedea daca esti pregatit pentru a-i trece pragul?

Este adevarat ca este dificil sa incepi sa vezi manifestarile Diviului in lipsa banilor, in cearta cu vecinul sau prietenul, in lipsuri de tot felul sau in probleme de sanatate, in suvoaie de cuvinte necugetate provenite din minti nestapanite, in actiuni si interferente de tot felul care te fac sa te simti ranit si care produc la nivelul corpurilor subtile gheme de frica, care se perpetueaza prin generatii. E dificil, dar nu imposibil. Scoate-ti din vocabular notiunea “nu pot” si vei incepe sa intelegi ca poti orice din ce este in drumul tau.

Spiritualitatea aplicata ar trebui sa devina obiect de studiu, pana cand omul invata sa mearga singur. Dar este iarasi adevarat ca multi sunt chemati, putini alesi. Si asta pentru ca in loc sa vrei sa intelegi si sa aplici, n-ai timp! Esti ocupat. Ai probleme. Ai lucruri mai importante de facut. De fapt, lipsa cunoasterii alimenteaza iluziile Ego-ului. Daca ai invata ABC-ul spiritualitatii, viata ta, asa cum o doresti, asa ar deveni. Nimeni nu spune sa nu te distrezi, sa nu muncesti ca sa-ti asiguri traiul, sa nu bei un spritz, sa nu faci afaceri, sa nu te superi din cand in cand, sa nu te indragostesti, sa nu-ti fie dor, sa nu-ti prepari mancaruri sofisticate, sau sa nu te mai razboiesti cu vecinus bormasinus. Intr-un cuvant sa traiesti. Dar toate acestea fara a-l introduce pe Dumnezeu in ecuatie, te vor tine in Legea Karmica si te vei intoarce in nesfarsitul ciclu al repetabilitatii lectiilor. Dar cum nimic nu e intamplator, poate ca timpul tau nu a sosit. Dar cine sa decida pentru tine? A fost creeat doar sistemul in care ti se ofera infinite sanse, dar alegerea e doar a ta. Gandeste-te, alege intelept si hotaraste-te! Spiritualitatea inseamna Arta de a Trai cu Har!

Iubirea este cheia, calea si desavarsitea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire