Viitorul poate fi cunoscut doar raportat la momentul trecut. Si cum oamenilor nu le place prezentul, intre macinarea franturilor de gand din trecut si un oarecare viitor, oricine, sau orice entitate, pot interveni profitand de neatentia cronica.

Viitorul nu e scris, chiar daca el poate exista sub forma de dorinta, de profetie, de urare, in gandul cuiva, din orice spatiu sau dimensiune, inclusiv cea umana. Nu e scris, dar poate fi indus, sau sugerat, sau impus. Pentru ca viitorul s-a nascut odata cu fiecare din noi. Si ai puterea sa il schimbi, omule, in orice secunda. Schimbarea viitorului se bazeaza pe actiune insa. Nu poti sa faci aceleasi si aceleasi lucruri in fiecare zi, si sa gandesti in acelasi mod in fiecare secunda, si sa fii suparat ca nimic nu se imbunatateste in viata ta. Cand traiesti in inertie, altii iti construiesc viitorul. Si daca la un moment dat ti se pare ca nu-ti convine, s-ar putea sa fie mai greu sa iti reafirmi locul in Univers.

Totul incepe cu sistemul tau de credinte. Orice gand in care crezi devine realitatea ta. Si daca intr-un Univers aflat in continua miscare, tu te confunzi cu un copac, gindeste-te ca poate te-ai inradacinat prost si ca daca vrei sa ajungi la Dumnezeu, va trebui sa lasi copacii sa isi faca treaba lor pe Planeta, mortii sa isi ingroape mortii, sa iti mobilizezi adevarata forta si putere Divina si sa treci pe modul actiune. Invata sa gandesti rapid, caci in fiecare secunda planetele au alte pozitii. Iar oportunitatile se pierd.

A nu se confunda viitorul cu karma si destinul. Ce ai facut se intoarce, nu uita! Inertia nu te face invizibil, doar tributar. Cand tu stai, lancezeste intreaga ta energie, dar si a spatiului in care stai. Frica te paralizeaza. Si in energia stagnanta entitati profitoare se lipesc, atat de tine, cat si de spatiul tau. Nu mai crede in ce spun altii, mai ales cand tu simti diferit in sinea ta. Actiune este definitia motorului schimbarii. Fa! Dar fa cu cap, cu pace, cu bucurie, cu intelepciune, cu atentie si bineinteles cu iubire. Toate vin din Lumina!

Si lumina sa fie!

Iubirea este cheia, calea si desavarsirea

De la mine pentru tine cu infinita Iubire